Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rohadtul féltékeny vagyok. Valami módszer?
Figyelt kérdés
Az a helyezet hogy barátnőmmel már lassan 1 hónapja járunk, de rettentően féltékeny vagyok... Ha nincs velem, és nem talizunk egy héten minimum 3x akkor így kitör belőlem az hogy lehet hogy már nem szeret, és féltékeny leszek minden fiú haverjára.
Ti, akik bíztok a másikban, és nem vagytok féltékenyek, hogy csináljátok? Kérlek normális válaszokat, ugyanis most fog egy hétre horvátba utazni és nagyon hiányozni fog akkor is...
2011. aug. 19. 18:22
1/7 anonim válasza:
Öld meg hogy csak a tied lehessen :D
3/7 anonim válasza:
Sztem szerelj fel ilyen automata védelmi rendszert, ami ha a csaj meglát egy férfit, azonnal 360 Voltot küldd a csávóba és azonnal kifingik.
4/7 anonim válasza:
mindenkiben van féltékenység,arra kell törekedni,hogy ne vidd túlzásba...
5/7 anonim válasza:
engem is érdekelne mit lehet ezzel kezdeni mi 2 hónapja vagyunk együtt de én már ott tartok naponta megnézem nem kapott e valami levelet francbukon :S azon kattogok állandóan hogy biztos a volt pasija keresi meg a fene tudja :S
6/7 anonim válasza:
fiatalok vagytok,nem kell féltékenykedni...megöli a kapcsolatot...ha az eét szeretné akkor vele lenne,nem veled...
7/7 anonim válasza:
ha féltékeny vagy akkor a barátnőd valamit nagyon jól csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!