Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha van barátnőtök, írtok egy lány haverotoknak olyat hogy "valamelyik nap eszembe voltál, tudod csak úgy". Meg úgy köszönsz hogy csókolom, a csaj meg csókoljad. A pasi meg kár hogy nem tehetem mert nem vok otthon. Ez mi már?
Hány éves?
Ha még ilyen tizenéves, szerintem poén lehet, vagy érted ilyenkor még annyi mindenkivel van napi kapcsolatban az ember, akikkel ki tudja ez milyen hülyéskedésük...(ez a csókolomos)
Bár, tényleg olyan flörtölés szaga van annak, amiket ír.
Engem zavarna, de tőle nem tudod megkérdezni? Ha ő hagyta szem előtt, akkor nyugodtan szóba hozhatod szerinem.
En vagyok az agybarom, meg a tobbiek, te nyomorult kis szarcsimbok. A tokom tele van azzal a sok kis pondroval, aki a szutyok fb-n eli az eletet. Ott aztan jonnek a konspiraciok meg a talalgatasok, hogy ezt miert irta, miert nem ir, miert nem lajkol.
Agyhalott gyokerek vagytok. Attol, hogy nem lep ki, rapillantasz, kilepsz - ennyi. Bazz, beszeld meg vele, ha egy kicsivel tobb intelligenciaval aldott meg a termeszet, mint egy doglott hintalovat. Vagy sirj orak hosszatt a virtualis kis vilagodban.
Lehet toroltetni a kommentet, mert elragadtattam magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!