Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele szabad vagni ugy egy kapcsolatba, hogy nem vonzodunk testileg az illetohoz?
lehet hulye kerdes es egyertelmu ra a valasz ,de van egy srac aki annyira megtetszett ,megfogott a szemelyisege...:( ,hogy nem igaz...a baj az ,hogy fizikailag nem vonzodom hozza ,es alacsonyabb is nalam...nem tudom mit csinaljak ..amugy a srac akarna velem lenni...
20 L
Szerintem a testi vonzalom kialakul, ha lesz szerelem. Nekem sem volt az elejen.(szerintem amugy ez normalis) aztan megismertem beleszerettem, es akkor jott a testi vonzalom. Vagjatok bele szerintem, mert kialakul(hat) a dolog:)
sok sikert
NEM!!!!!!!!!Hacsak nem vagy bele olyan halálosan szerelmes, hogy az sem baj, ha nem lesz jó vele a szex.
Egy igazán jó kapcsolatban ugyanis ugyanolyan fontos a lelki kötődés, mint a testi vonzalom.
SŐt, általában egy kapcsolat elején a legerősebb a vágy.
ha már ost nem kívánod, hogy megcsókoljon, megöleljen, megsimogasson, stb......később sem fogsz vágyni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!