Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan pasiról, aki nem vesz ajándékot a barátnőjének?
Kedves Kérdező
Ne figyelj a hülye kommentekre.
Undorító amit csinál a pasid fújjj,és te még ezt eltűröd??Képezeld el milyen lenne vele együtt élni,még a 60forintos ásványvíz árát is felszámolni,anyám borogass.Mikor elolvastam a lélegzetem is elállt.' hete vagyok a barátommal de nem telik el olyan nap hogy nem hívna fel hogy kérek e valamit,tegnap elment a tescoba cigit venni és felhívott hogy hozzon e vmi mert onnan hozzám jött és ez csak 1 hét a tied meg 3 éve!!!
Gondolkozz el ezen,mekkora egy undorító egy paraszt Jesszus:@:@:@:@
Én eddig úgy tudtam, hogy nem azért adunk valakinek ajánándékot, hogy utána mi is kapjunk. Az ajándékozás önzetlen, az ajándékozót a szeretet motiválja. Ha egy férfi virágot ad minden találkozásnál a nőnek, az azt jelenti (többnyire), hogy komoly érzései vannak.
Továbbá nem hiszem, hogy kötelezsége volna az, hogy mindent helyetted fizessen, elvégre nem vagy a felesége, nincs közös bankszámlátok. Nekem se lenne pofám elmenni egy több százezres nyaralásra úgy, hogy mindent a párom fizessen. Örülj, hogy van egy ember melletted, aki szeret, és néha meghív egy fagyira. Valaki még ennyit sem kap a párjától.
20L
Hát igen, ha úriember lenne, állná a költségeidet, mégha nemis mindig.
Pl. én barátom (jó teszemazt én 16 vagyok őmeg 20 szval nem ugyanaz a korosztály, mint ti)De pl. nekem mindig fizet. De megszoktam rá kérni, hogy felezzünk, mert nemakarom felélni a pénztárcáját :D
Dehaa törődneveled, akkor kicsit jobban odafigyelne egy nő igényeire. Meg ha odafigyelne, akkor cikinek érezné, hogy te mindig valami szépet adsz ünnepekre, őmeg kiszúrja a szemed egy csokival. Télleg nem fair.
Szóval ő szívjon, mert te nem tudsz összekaparni valamennyi pénzt... figy, egy házasság, egy párkapcsolat két ember egysége, akik igen, felesben csinálnak MINDENT. Az anyagiakat is.
Vagy a másik verzió, lehetsz valakivel a pénzért is, nem baj az, de akkor tipptoppban vezesd az überháztartást majd a házasság alatt!
Most azt a választ várod mindenkitől, hogy: Igen, a párod egy mocsok szemétláda!(?) CSAK EGY CSOKIT ADOTT! Micsoda egy állat! Gusztustalan!
Most jobb a lelkednek? Ahelyett, hogy megbeszélnéd vele a gondjaidat, itt fikázod. A helyedben elásnám magam.
Ne hallgass a legtöbb válaszadóra!
Sztem elég durva amiket itt leírtál. Nekem volt egy olyan barátom, aki meghívott magukhoz (ott is aludtam), nem volt semmi kaja, rendeltünk 2 pizzát. Majd utána pedig szépen közölte velem, h majd az egyik árát adjam neki oda. Csak lestem, amikor forintra pontosan elkérte az 1250 ft-ot. És Ő hívott meg!
Nálunk meg bőven evett, ivott, volt egy csomó kaja, hogy nézett volna ki, ha én közlöm vele, h megettél 3000 ft-nyi kaját, tessék szépen kifizetni.
Szóval sztem beszéld meg a barátoddal, mondd el neki azt amit ide leírtál. Majd írd le mit mondott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!