Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljes zűrzavar. Mit tegyek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljes zűrzavar. Mit tegyek a barátommal, aki állandóan más lányokkal beszélget, meg hazudik? Vélemények erről az egészről?

Figyelt kérdés

a kapcsolatunk már 3éve tart. azt hiszem boldog csak az első hónapokban voltam. vele vesztettem el a szüzességem, de megbántam, mert nem nyújtott felejthetelen örömet. akkor az egy törés volt az életemben.

a szex azóta sem javult. még mindig nem tudok lovaglópózban normálisan mozogni. összvissz kb 15x lehetett szex. szex, és nem szeretkezés.. semmi kreativitás benne, nem ideraklak odaraklak típus. monoton, unalmas, és néha fáj, mert nem izgat fel rendesen.

szakítás volt bőven, mert egy olyan pasi, aki a barátait helyezi előtérbe inkább, és próbál engem az uralma alá venni. ha ő hív vhova, ahova nekem nincs is kedvem menni a haverjaival, elmegyek, mert legalább addig is vele vagyok.

fordítva ez nincs így. és ha azt mondja NEM, akkor nem....

állandóan lebukik, hogy lányokkal flörtöl a faszbúkon. fizikailag nem csalna meg, inkább érzelmileg. eddig 2lányról tudok, akik hajtottak, ill.hajtanak rá. ő hitegeti őket, engem ócsárol, hogy szar velem, stb.

nem értem miért nem szakít velem...a szex sem működik..egy fiúnak meg ez tudtommal elég fontos.

igazából neki mindegy, hogy van-e bnője, vagy nincs.

elvan a barátokkal, bulizgat, drogozik néha.

nagyon sokat csalódtam benne, és már nem vagyok belé szerelmes 2éve, de nem tudom elengedni, mert az önbizalmam a nullával egyenértékű, ami miatta van, mert hazudik nekem, hogy nincs egy lány sem a háttérben....pedig ez nagyon nem így van. rendesen megy a flört, rólam peidg ha szó esik, akkor lealacsonyítva beszél rólam, hogy nézd ezt a hülyét, hányszor bántottam már, oszt még minidg velem akar lenni, sír értem stb.

én csak annyiban lehetek hibás, hogy sosem hittem el neki, hogy szeret(pedig visszagondolva nagyon szerelmes volt belém, csak nem tudtam elhinni, hogy engem így szerethet vki), nem tudok beilleszkedni a baráti társaságába, a családja is lenéz, mert csendes vagyok.

sokszor gyanusítottam őt, hogy megcsal, mert a női megérzésem ezt súgta, és be is következett, többször is az érzelmi megcsalás.....

írhatnám még tovább..... -3év az életemből...szenvedés... nem tudom milyen egy jó szex... bár a választ magam isjól tudom.. de nem megy... mindig visszalépek, és pitizek h mégse akarok nélküle lenni, ő pedig röhög rajtam magában.

2011. aug. 18. 22:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős a helyzet.

Hagyd ott nehéz megtenni de nekem is sikerült. Nem teheted ezt tovább magaddal semmi értelme.

2011. aug. 19. 00:02
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én 5 évig voltam egy ilyen kapcsolatban, hülyeség volt. Féltem, milyen lesz másik sráccal a szex, hátha ott se fog menni - nem fog elfogadni, és csalódás lesz. Nem tudtam elhinni, hogy más is tud szeretni, vagy legalább elfogadni. Nem voltam jóban az anyjával, mert én is csendes voltam, a mutterja meg egy nagypofájú hárpia.

Mikor szakítottam vele, felszabadultam. Úgy döntöttem a kezembe veszek mindent, mert a magam ura vagyok, rajtam áll az egész. Új dolgokba fogtam bele, senki se szabályozott, testileg is megújultam, elkezdtem sportolni. Nem tartoztam senkinek szexszel, de mivel nem volt senkim, ezért még jobban izgatott is, hiszen nem volt partnerem. Felépítettem újra magamat. Rohadt jó volt, mintha mindent újrakezdtem volna és tiszta lapjaim lennének.

Aztán egyszer csak megismerkedtem egy sráccal, pedig szentül állítottam, hogy én még jó ideig egyedülálló leszek, mert annyira élvezem. Sok közös téma, rengeteg beszélgetés jött. Mindig vártam, hogy találkozzak vele, és utána rettentő jó érzés töltött el - izzott köztünk a levegő. Aztán azt vettem észre, hogy nem bírom ki hogy ne lássam, és egyre többször bekúszott a kis fantáziámba, még a mocskosabb részébe is. :) Ő ugyanígy érzett, és szinte minden nehézség nélkül egy pár lettünk. (eleinte féltem belemenni, mert én csak komoly kapcsolatba megyek bele, teljes odaadással, úgy éreztem még nem állok rá készen, de itt volt a szerelem). Ő nem rombol le, csak épít, egyfolytában kedveskedik, velem képzeli el az életét, megszeretett a családja is. És a legfurább, hogy nincs gond az ágyban. Felszabadult vagyok, mert szeretem, és megy a dolog.

Szedd össze magad, és igenis, legyen önbizalmad, mert a mai világban muszáj. Mindig lesznek lányok a barátod körül-olyanok akiket szebbnek látsz, jobbnak. Mindig lesznek csajok, akik kirakják a dolgaikat, és a férfiak persze megnézik. Ezért a legfontosabb a bizalom, aminek az alapja pedig hogy először is önmagadban bízz, ez egy ilyen. Dönthetsz, hogy megbízol az értékeidben, és abban hogy szerethetnek téged, és képes vagy te is elég szeretetet adni, vagy tengődsz és behódolsz másoknak. Így pedig ők fogják az életedet irányítani, ami a legnagyobb butaság. Szerintem indulj el a saját utadra, mert az élet rengeteg élményt és meglepetés tartogat, nem maradhatsz olyan kapcsolatban, ami keserűséget okoz. Mert te boldog szeretnél lenni, nem?

2011. aug. 20. 01:12
 13/13 A kérdező kommentje:
utolsó! ez egy nagyon hasznos hozzászólás volt. köszönöm!
2011. aug. 20. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!