Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadhatok ki ha a barátom megnézi a csajokat az utcán?

Figyelt kérdés
Méghozzá akkor is ha én is ott vagyok... ?
2011. aug. 18. 19:27
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
93%
Akkor akadj ki hogyha a pasikat nézi meg...
2011. aug. 18. 20:15
 12/21 anonim ***** válasza:

En is voltam mar ilye gorennyel. Tobbek kozott ez miatt is szakitottam vele. Bosszubol en is feltunoen megneztem a fiukat az utcan, sot meg megjegyzest is tettem rajuk. Erre meg az urasag volt megsertodve! furcsak egyes ferfiak. szerintem te is tedd azt amit en, hatha bevallik.

bocs az ekezetekert, telorol potyogok.

19/L

2011. aug. 18. 20:19
 13/21 anonim ***** válasza:

Szerintem is igen! Ismerős... Undorító dolog, nem is az, ha néha odapillant valakire (akinek amúgy is feltűnési viszketegsége van), hanem amikor van bőr a képén, majd kiesik a szeme...

25L

2011. aug. 18. 21:22
 14/21 anonim válasza:
Van cipő a lábadon, mégis megnézed a kirakatot..nem? :-)
2011. aug. 18. 21:40
 15/21 A kérdező kommentje:
szerintem ez a dolog csak azt zavarja igazán aki saját magával se elégedett. rossz érzés amikor egy nálam szebb csajon csorgatja a nyálát. hiába mondja hogy szeret és én neki szebb vagyok. de ha én neki szebb lennék nemmás bámulna. főleg akkor mikor velem van.
2011. aug. 19. 10:21
 16/21 anonim ***** válasza:
89%

Kérdezted miért nézi:

Ennek egyszerű biológiai oka van, olvastam pár pszichológiai témájú könyvet, abban le volt írva részletesen a miértje, annyi a lényeg, hogy a férfiak szerelmi és szex "központja" nem áll összefüggésben, mint a nőknél. Tehát ők tényleg képesek érzelmek nélkül boldogan szexelni, ha elég jól néz ki az a nő. Míg ez a nőknél fordítva van. Persze mindig van kivétel, mielőtt itt lehordanának, hogy debezzeg én vagy debezzeg ő nem úgy csinálja, de a nagytöbbség - mint a barátod is - ösztönszerűen megnézi a szép nőket, ezzel felmérve melyik nő képes épp egészséges utódokat szülni. Persze ő valszeg nem így mondaná, hanem hogy jó a melle-segge, de a szépség, a szimetrikus arc, jó csipő-derék bőség arány mind azt sugározza, hogy az illető egészséges, jó génjei vannak, és alkalmas egészséges utód szülésére. Nagy mellek pedig több zsírt jelentenek, azaz több táplálék az utódnak. Most ettől függetlenül a te pasid nem ösztönlény, tehát a tudatalattijában mindez a folyamat lejátszódik ugyan, valószínűleg meg is fordul a fejében, hogy milyen lehet azzal a másik lánnyal kefélni - most ezen akár kiakadsz akár nem -de nem fog félrelépni, és pont azért mert téged szeret. De azért mert téged szeret, még nem tudja kikapcsolni magában ezeket az ösztönszerű dolgokat. Minél hamarabb törődsz ebbe bele (mert megváltozni természetesen nem fog), annál nyugodtabb és boldogabb párkapcsolatban élhetsz...

20L

2011. aug. 19. 10:25
 17/21 anonim ***** válasza:
40%

Ezért kell gőzerővel azon lenni, hogy ne legyen nő aki csinosabb. Sportolni, szilikonoztatni, szép ruhákban járni, akinek meg nem elég a szinte tökéletes az meg ne rombolja senkinek az identitástudatát, önbizalmát...

20/l

2011. aug. 19. 10:27
 18/21 anonim ***** válasza:
De basszus senki ne alázzon már meg azzal egy nőt, hogy csak azért nem csalja meg a párját mert szereti. Más jobban tetszik neki legyen vele.
2011. aug. 19. 10:30
 19/21 A kérdező kommentje:
ez most hülyeség volt szerintem. az a megalázó ha szereti és nem csalja meg? ha szereti meg se fordul a fejében hogy megtegye. az a megalázó ha azt mondja szereti és közben fűvel fával kefél :D 10:25ösnek meg köszönöm. végre valaki aki megpróbálja megmagyarázni a dolgokat. bár azt nem tudom hogy fogom elfogadni.
2011. aug. 19. 10:43
 20/21 anonim ***** válasza:

"De basszus senki ne alázzon már meg azzal egy nőt, hogy csak azért nem csalja meg a párját mert szereti. "

Nő vagyok, ne haragudj, de nem értelek. MI MÁSÉRT nem csalna meg a párod, ha nem azért mert szeret?

2011. aug. 19. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!