Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha folyton a barátnőm múltjára gondolok!? Lassan 3 hónapja vagyok a barátnőmmel! 19 éves lefeküdt kb 4 emberrel előttem! Volt hogy a srác nem volt barátja mégis többször megtörtént vele.
Figyelt kérdés
Nagy nehezen elmesélte hogy kivel mi történt mert engem ez betegesen zavar mai napig! nagyon szeretjük egymást de mindig bennem van mi van ha hazudik?mi van ha nem vagyok neki elég jó? hol ott ő mondta többször is hogy soha senkivel se volt ilyen jó(szex,hülyülni,együtt lenni,).Nem tudom félretenni a múltját!folyton kérdezgetek és idegeskedek:S szép pár vagyunk az előző barátai vagy akik kihasználták (közelembe se érnek) azt mondta!Mit tegyek hogy félretudjam tenni a múltját és szeretni tudjam teljes szívemből? 21 F2011. aug. 18. 18:34
11/11 Toporcoló válasza:
Én megértelek, mert hasonló problémával küzdök. Hiába írja valaki, hogy ne törődj vele, hiszen szívesen elfelejtené az ember, de ezek érzések, amik hívatlanul jelentkeznek. Fájó dolog elképzelni más karjaiban azt, akit nagyon szeretünk.
Nekem az a módszerem, hogy a legtöbb maszturbálás során őket képzelem el együtt, így talán lassan elszürkül az egész, unalmas lesz, és már nem fog érdekelni. Ezt meg is írtam itt, az én oldalamon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!