Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha én egyszer szerelmes vagyok akkor mindig egy nálam 2,3,4 vagy 5 évvel idősebb srácba? Valahogy vonzódom hozzájuk:| Mit kéne tennem? Vagy ez normális?
ez már régióta így van nálam :|
amugy 14/L
de egyszerűbb : msn-> littleclau@windowslive.com
éscsá:)
fuuuj. xd dehogyis.
ha az utolsó "férfi" lenne akkorse:D
Miért hiszed azt, hogy egy nálad 3 évvel idősebb szóba se állna veled?
Mellesleg, ami azt illeti, én úgy vélem, 14 évesen még nem lehetsz igazán szerelmes. Pláne, ha mondod, hogy MINDIG, MIKOR szerelmes vagy. Ugye, ez arra utal, hogy több eset volt. És gondolom, ezek az esetek nem tartottak tovább pár hónapnál, mindig jött valaki, aki jobb az előzőnél... Én is voltam 14, és bizony, nálam valahogy így működött ez. Ezt csak azért mondom, hogy ne ess kétségbe ez miatt, mert mikor igazán jön a nagy durranás, akkorra már érettebb leszel, mind testileg, mind lelkileg, és azok a pasik, akik összeillenek majd veled- és higgy nekem, ezek mind idősebbek lesznek nálad-, azok majd jelentkeznek, és nem csak egyirányú lesz a rajongás.
utolsóó.
hát nem volt annyi eset maximum 3x voltam igazán szerelmes:|
de én meg egy 17-16 éves fiúú?:/ ááh..
Mivel a lányok és a fiúk egyformán érnek, ezért neked a korodbeli fiúkkal kéne foglalkoznod.
Én biztos, hogy nem akarok egy 14 éves lánytól semmit. Túl éretlen hozzám.
Amúgy igen, sok sokkal idősebb fiú jön össze ilyen fiatal lányokkal, de leginkább azért, mert azok a lányok könnyen kaphatóak, könnyű megszerezni őket. Vagy csak szexet, könnyű kapcsolatot akarnak.
18/F
hát,ugyanolyan jól eltudok beszélgetni vele mint bárki mással.. nagyon sok közös témánk van,imádok beszélgetni vele.. a legszarabb napomon is felvidít.. végtelenül megbízom benne és ő is bennem. Mindent meg tudok vele beszélni,amit mással nem..
ha ez csaak egy 'olyan semmi' kapcsolat akkor valaki szurjon oldalba hogy ébredjek fel....
Én meg a nálam 15—25 évvel idössebbekhez vozódom.Na deh ez már tényleg beteges xd
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!