Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket zavar ha? (többi lent) Plz csak lányok irjanak
Figyelt kérdés
Sziasztok lányok titeket zavar ha 1 férfinek szörös a segge illetve a nemiszerve és ha igen akkor ez ellen hogy tehet 1 férfi elöre is kösszi a választ2011. aug. 18. 16:58
31/36 anonim válasza:
Szerintem meg maradjon alanature. Utálom a csupasz kukit, túl kisfiús, én pedig nem egy kisfiúra vágyok, hanem férfira. Ugyanígy vagyok az arccal, mellkassal is. Ha kinőtt, hagyja ott. Legyen borostás és ne csupaszítsa le magát kisfiúsra. A feneke meg mindenkinek szőrös, főleg belül, lányoknak is, csak nem olyan erősen. Az is természetes dolog. Az sem zavar.
32/36 anonim válasza:
Engem nem zavar, szeretem ha egy férfinak szőrös a popsija meg a fütyikéje. 54/F
33/36 A kérdező kommentje:
akik normális értelmes válaszoakt adtak azok fel vehetnek facera ez nem az eredeti facem ez csak a dj-s oldalam
2011. aug. 28. 16:25
34/36 A kérdező kommentje:
BOCS AZ ROSZ LINK AZ MSN RE REGISZTRÁCIO EZ AZ BOCSI
2011. aug. 28. 16:57
36/36 A kérdező kommentje:
mert gondolom mások csak szopatni venének és nincs kedvem senkitese mel küdleni a f*sz ba
2011. aug. 28. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!