Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1 hónap szünet! Reménykedhetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 hónap szünet! Reménykedhetek még?

Figyelt kérdés
2 és fél éve vagyunk együtt, van egy 15 hónapos kislányunk! Azt mondta a párom, hogy besokalt tőlem, össze van zavarodva és nem tudja h szeret e. 1 hónapig ne találkozzunk ne beszéljünk és csak akkor hívjam ha lányunkkal történt vmi baj! Ettől rendbe jön a kapcsolatunk?
2011. aug. 18. 14:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy szeretem! én is ezt gondolom, hogy megfog csalni! Főleg h van egy csaj akivel autós játékot szokott játszani és ha minden igaz akkor Kaposváron lakik. Nezetgettem és láttam hogy úttervezés ezért megnéztem és láttam h a munkahelyéről Kaposvárat nézte! Rákérdeztem és azt mondta h nem tudja mi az, mert ő csak a lakhelyéttől nézte az úttervezést a munkahelyére! Mondta h attól a csajtól nem akar semmmit! De nem hiszek neki... Erre letámadott, h mit féltékenykedek! Meg a szünet alatt nem megcsalni akar. Csak szórakozni idézem " munka után ha kedvem van elmegyek sörözni és ha megismerek egy csajt beszélgetünk és ennyi".:(
2011. aug. 18. 14:38
 12/13 anonim ***** válasza:

ha volt esze gyereket csinálni, hát viselje is el a 20-25 évig tartó következményét!

ha erre nem képes, szerezz egy új pasit, aki szívesen látja a gyermekedet.

remélem bármi is lesz boldogok lesztek a kicsivel :)

2011. aug. 18. 14:39
 13/13 anonim ***** válasza:

Sok sikert,h túltedd magad ezen!

Inkább még most, egyre jobban fog fájni, minnél tovább hagyod ezt!

Egy apa nem kérhet szünetet! Ilyen nincs!

Nézd a gyereked érdekeit és ne a pillanatnyi vágyaidat. Az ő érdeke,h ne egy ilyen megbízhatatlan "apára" kelljen várnia majd,h mikor jön haza a szünetről...

Gondolj bele, egy gyereknek ennél rosszabb érzés talán nincs is...VÁrni arra a vkire akit a legjobban szeret és akiben legjobban bízik... És egyszercsak majd nem fog hazamenni, mert talál olyat, aki nem idegesíti:(

2011. aug. 18. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!