Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belémszeretett a nővérem pasija?
"Most az utóbbi időben a nővérem megcsalja őt a fiu persze nem tudja." De a pasi is bőven nézeget más felé, mert téged tapizott, meg melletted aludt az este? Nem?
Szerintem ők már mind a ketten tisztában vannak azzal, hogy a másikuk keresi az új jelöltet, csak még nem találták meg, kényszerből egymás mellett maradtak. Majd ha talál a nővéred egy olyan pasit, aki mellett azt érzi, hogy léphet, akkor megteszi. De a pasi is épp ugyan így már keresi a következő jelöltet. Legalábbis én így látom.
most már tényleg nemtudom mit tegyek!?
Egyedül maradtam és szerelmesen....
én megsúgnám a nővéremnek, hogy a pasija szerintem mér nem szereti...
akkor biztos csak elhagyná, elvégre csalja is, meg minden, tehát ő sem szereti...de legalábbis bogarat ültetnél a fülébe, elkezdene figyelni, hátha igazad lehet.lehet hogy attól fél, hogy a srác még szereti,és azért nem hagyja el, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!