Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » (Lányok, Nők! ) Milyen magasna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Molnár Richárd kérdése:

(Lányok, Nők! ) Milyen magasnak kell lennie egy "ideális pasinak"?

Figyelt kérdés
Én 181 cm magas vagyok, ez megfelelő vagy...?
2011. aug. 18. 11:57
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm mindenkinek! :)
2011. aug. 18. 12:25
 12/21 anonim ***** válasza:
Tökmindegy, ha szeret, akkor is szeretni fog, ha magasabb nálad. :)
2011. aug. 18. 12:42
 13/21 anonim ***** válasza:
190. Így tudok magassarkút is venni :)
2011. aug. 18. 12:57
 14/21 anonim ***** válasza:

Én 160 vagyok. Szeretem a magas pasikat. Az olyan vonzó számomra, mert aki mondjuk 180 magas az már nemcsak magasabb nálam, hanem nagyobb is és attól olyan biztonságérzetem van. De alapvetően az a lényeg, hogy nálam ne legyen alacsonyabb. Mivel csak 160 cm vagyok, ezért akkora se legyen, mint én, mert ahogy már előttem is írták az már túl kicsi és egészségügyileg, genetikailag se minden oké. Persze nem kell, hogy túl magas legyen. Én magassarkút se hordok, szóval ha már 170 centi akkor az jó. De a 180 és afeletti pasiktól már ájuldozok:) Szóval nyugi elég magas vagy, a legtöbb lánynak úgyis az a lényeg, hogy kisebb ne legyél mint ő, és nem olyan sok 180 feletti lány van.

20L

2011. aug. 18. 13:58
 15/21 anonim ***** válasza:
Amúgy neked, milyen magas lányok tetszenek?
2011. aug. 18. 13:59
 16/21 anonim ***** válasza:

nekem a "Járható" kategória 175 centitől kezdődik, mert én vagyok 176-7, és nem akarok nálam alacsonyabb fiúval járni, csakis egymagassal vagy ugyebár magasabbal.

szóval nekem 175 a határ, persze az az 1-2 centi amivel alacsonyabb nálam, elnézhető

2011. aug. 18. 14:11
 17/21 A kérdező kommentje:
Kb. hasonló magasságúak és épp ezért aggódok a magassarkú probléma miatt... :( :)
2011. aug. 18. 14:15
 18/21 anonim ***** válasza:
Az nem minden lánynak fontos. Én pl szinte mindig sportcipőben vagy valami lapostalpúban vagyok, pedig a 160 centimmel egész jó optikai tuning lenne a magassarkú. De számomra nem kényelmes, úgyhogy évente 2x ha felveszek valami alkalmi magassarkút. De ha szeretek egy pasit és zavarná akkor lemondanék arról a pár alkalomról is. Annyi minden van ami százszor fontosabb egy pasiban, mint a magassága.
2011. aug. 18. 14:19
 19/21 anonim ***** válasza:
Kik hasonló magasságúak? Több nővel akarsz járni, és mindjárt mind magas is?!
2011. aug. 18. 14:20
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem több csaja van egyszerre, hanem megkérdeztem tőle, hogy milyen magasságú lányok tetszenek neki. Mivel én többesszámban kérdeztem ő is abban válaszolt:)
2011. aug. 18. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!