Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Lányok, Nők! ) Milyen magasnak kell lennie egy "ideális pasinak"?
Én 160 vagyok. Szeretem a magas pasikat. Az olyan vonzó számomra, mert aki mondjuk 180 magas az már nemcsak magasabb nálam, hanem nagyobb is és attól olyan biztonságérzetem van. De alapvetően az a lényeg, hogy nálam ne legyen alacsonyabb. Mivel csak 160 cm vagyok, ezért akkora se legyen, mint én, mert ahogy már előttem is írták az már túl kicsi és egészségügyileg, genetikailag se minden oké. Persze nem kell, hogy túl magas legyen. Én magassarkút se hordok, szóval ha már 170 centi akkor az jó. De a 180 és afeletti pasiktól már ájuldozok:) Szóval nyugi elég magas vagy, a legtöbb lánynak úgyis az a lényeg, hogy kisebb ne legyél mint ő, és nem olyan sok 180 feletti lány van.
20L
nekem a "Járható" kategória 175 centitől kezdődik, mert én vagyok 176-7, és nem akarok nálam alacsonyabb fiúval járni, csakis egymagassal vagy ugyebár magasabbal.
szóval nekem 175 a határ, persze az az 1-2 centi amivel alacsonyabb nálam, elnézhető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!