Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves jó csaj vagyok, de még nem volt hosszú távú kapcsolatom. Mi a benyomás egy ilyen lányról? Ez nem éppen imponáló egy csávónak, nem?
Figyelt kérdés
2011. aug. 18. 11:22
11/12 anonim válasza:
Es ezt masok is mondtak mar hogy jo csaj vagy, vagy csak te gondolod ezt magadrol? Mert baromira nem mindegy. Azt meg nem tudome honnan latna egy "csavo" hogy milyen kapcsolataid voltak eddig... csak nincsen kiirva a homlokodra.
12/12 anonim válasza:
Az, hogy önmagában jó csaj vagy, édeskevés egy igazi párkapcsolathoz. Hihetetlen, hogy 25 évesen ezt emeled ki magadról, hogy "jó csaj" vagy... Én kb. 18 évesen hittem, hogy ez mindent visz...
egy szintén 25 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!