Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemét vagyok? Megvan a barátom 2,5éve nagyon szeret mindent megad nekem és a tenyerén hordoz. én is szeretem még is flörtölök a haverjaival és nem egyszer megcsaltam, de ö ezt nem tudja, de nekem ez igy jó.
Most egy szóval : Igen.
Több szóval: nem tudom, hogy a magadfajta hülyéket miért nem égették el máglyán a középkorban.. boszorkányok helyett azt kellett volna...
Remélem érezni fogod milyen, mikor te mindent megteszel valakiért, aki szeret, de mégsem szeret....
Vannak ilyen emberek, mint Te.
Az Én barátnöm is ilyen volt, amikor meg kib@sztam mint macskát szarni, akkor a házunk elött "örködött" napi 20 orában. Nem túlzok, megijedtem, hogy beteg.
Vagy, hogy apukámat idézzem, "addig jár a korsó a kútra, amíg meg nem b@sszák a vízhordólányt"....
ott b*sztad el, hogy leírtad, hogy mindent megad neked és a tenyerén hordoz....
az én szememben te egy hülye szuka vagy aki csak azért jár a csávóval mert mindent megkapsz....2,5 év alatt meg is csaltad...tudod miért?...még több dolog kellett és meg is kaptad! Örülsz? Hogy van képed azzal a szegény fiúval ilyesmit csinálni???!?! És még azt mondod, hogy nem olyan egyszerű ez, mint ahogy ezt mi hisszük? Mi nem olyan egyszerű?!? EGY PÉNZÉHES RINGYÓ VAGY OSZT KÉSZ!
Szerintem hagyd ott szegény gyereket de mondd is el, hogy miket tettél vele, hátha szétkürtöli úgy, hogy soha nem lesz barátod! EZT ÉRDEMLED!
Kívánom, hogy csaljon meg a barátod! Te is tudd csak meg, milyen érzés. Remélem talál magának egy normális csajt, téged meg dob a fenébe, és akkor k.úrogathatod magad azzal akivel akarod.
Hidd el, ezzel a mentalitással csak arra kellesz majd a pasiknak, és sose lesz normális kapcsolatod. Aztán lehet, hogy egyszer tényleg szerelmes leszel (mert most nem vagy, hiába mondod), és majd visszakapod az illetőtől azt amit most te csinálsz. Szerintem hagyd abba, de azt tudd, hogy a fagyi úgyis visszanyal még. Lehet hogy évek múlva, de visszakapod még az élettől amit csinálsz.
Ha jót akarsz ennek a fiúnak, akkor szakíts vele, mert megérdemli, hogy olyannal legyen, aki nem csalja meg.
és nem éltem még eleget de az h elváljak töle az rossz lenne nekem is hiányozna az életemböl és vágyok is rá h valaki öszintén szeressen és töle meg kapom!!!
Ribancfajta is vagy és még önző is. Ne félj, vissza fogod még kapni ezt valaki mástól, ebben biztos lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!