Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Oké tudom gyerekes húzás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oké tudom gyerekes húzás volt. De most komolyan nem érdeklem, és nem is féltékeny rám?

Figyelt kérdés

a barátommal ma összekaptunk, alig törödött ma velem.

Most kiirtam msnre hogy nincs a gépnél "(L)Vele vagyok:)"

erre rámir és kérdezi hogy "Irtam neked msnen megkaptad? hogyvagy? nemis beszélsz már velem?"

Mondom mivan, eddig nem törödtél velem, féltékeny vagy?

erre Ő: Én mire? a kiirásodra, ugyanmár, csak bosszantásbol irtad ki habár lehet, h tévedek...

És még mostis ír...

Ezt nem hiszem el... most komolyan elhiszi magárol hogy nem vehetne el tőle senki, és ő könnyen féltékennyé tehet mert sajna az vagyok... de elhisz magáról hogy csak az övé lehetek bármit tesz?

ez irritál, milyen egoista.

KICSIT JÓLENNE HA Ő IS ÉREZNÉ MILYEN A FÉLTÉKENYSÉG CSAK EGY PICIKÉT...HOGYAN TEGYEM?

2011. aug. 17. 20:04
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Vegyél kicsit vissza mindenképp! Ne fuss utána! Ne pattanj neki, ne legyen mindig amit ő mond. Ezt a viselkedést csak is annak köszönheted, hogy TE hagytad vele ennyire elszaladni a lóvat, ne akaszkodj így rá, ne enged, hogy ennyire biztos lehessen ebben, ne ugorj neki, ha megbánt ne még te szaladj utána bocsánatott kérni! Kicst mutasd neki ki, hogy egy kapcsolatot nem egy hanem KÉT ember irányít és ha elhagy találsz mást akármikor ne engedd, hogy tudja rá vagy utalva, h tudja neked csak ő számít mert persze így mindig is tudni fogja akármit tesz te ugysem hagyod el..és ez nem jó..
2011. aug. 17. 20:48
 22/31 anonim ***** válasza:

Bocs, de kicsit undorító dolog a másikkal direkt azt éreztetni, hogy elveszíthet. Kinek képzeled magad, hogy így szórakozol a másikkal? Már bocs.

Mindenkinek lehet rossz napja amikor igenis joga van letojni a másikat, bármennyire is szereti. Nem kéne ennyire magadhoz láncolni az embereket...

Szereted egyáltalán vagy csak unatkozol? Szerelmes ember ilyet nem csinál.

Igen, gyerekes vagy és ezt valószínűleg a párod is tudja rólad, ezért nem dől be ilyen hülyeségeknek.

Ugyan már, te bevennéd? Nem arról van szó, hogy nem gondolja, hogy elveszíthet, egyszerűen egyértelműen hülyeség amit csináltál.

2011. aug. 17. 20:50
 23/31 A kérdező kommentje:

köszi.

20:50es elolvastad amit az Ő társkeresőzéséről irtam. Na az nem szemét dolog? hogy VELEM jár és másnak írt szerelmes levelet???

Nos persze azóta megbeszéltük, akkor látta hogy elveszíthet 4npaig nem jelentkeztem húú tepert mint állat! Azóta az oldal közelébe se megy, én persze nézegetem de semmi baj vele:) Szóval akkor észbekapott.

Ma is irt msnen és nemválaszoltam neki, mert ugyebár délelőtt együtt voltunk és le se szart... erre irta most este (rejtve vagyok ő elérhető) hogy "nemis válaszoltál??? nemis beszél velem??"

Nos de holnap mégis hogyan pattintsam le? Ott lesz Ő én apám meg az ő apja.

ÉS MILYEN SZÖVEGET NYOMJAK NEKI??? ÉS HA MEGAKARJA BESZÉLNI EZT A KIIRÁST??? MIT MONDJAK RÁ???????? ÉS HOGYAN KÜLDJEM EL MAGAM MELLÖL?????

2011. aug. 17. 20:53
 24/31 anonim ***** válasza:
mióta vagytok együtt?
2011. aug. 17. 20:59
 25/31 A kérdező kommentje:
5hónapja
2011. aug. 17. 21:01
 26/31 A kérdező kommentje:

még mindig rejtve vagyok msnen, és a kiirása még mindig kintvan engem vár... irta az smst ugye, h menjek fel dumálni.

AKKOR NE LÉPJEK FEL???

2011. aug. 17. 21:04
 27/31 anonim ***** válasza:

hát ne haragudj de így elgondolkodtató egy kapcsolat, 5hónapja vagytok együtt és már 2 hónapja lebukott a társkeresővel mikor még csak röpke 3 hónaposak voltatok..az igen..

sztem ne játszadozz mond meg neki, hogy ez neked így pocsék és kapjon észbe, mert szereted szereted, de a szerelem múlandó az idő meg drága h rá pazarold, mond el neki mit érzel, mit gondolsz, mond meg neki, hiába teszi az egosat, hiába hiszi nincs nála jobb, ha nem változik gyorsan kipenderül..és felejtse el ezt a "leszarom" stílust.

2011. aug. 17. 21:06
 28/31 anonim ***** válasza:
ja persze miután kiosztotad ne borulj rá 3 perce a vállára, hoigy ne haragudj..
2011. aug. 17. 21:08
 29/31 A kérdező kommentje:

okéoké.

nos 21:06os észhez téritettél.

Felléptem msnre és ezt irtam neki:

"te mondod meg nekem mi ahelyes? miért a te társkeresőd helyes volt? Vagy fogod magad és változtatsz ezen a leszarok mindent flegma vagyok stiluson, és nem leállsz a társkeresőkkel (igaz nincs neki) és a további hülyeségekkel, akkor foglak és szépen kiraklak, mert a szerelem mulandó és nem fogom rád pazarolni az időmet. Velem senki sem szórakozhat. Ha nem változtatsz szépen elválnak útjaink, és találok más valakit:) Remélek felfogtad szia." és kiléptem.

Rejtve ezt láttam:

Erre egyből irta hogy "Megigértem neked ezután a balhénk után hogy nem fogok többé füllenteni, szeretlek és fontos vagy nekem, ma nem volt jó a hangulatom... de nem verlek át soha többé, sosem csaltalak meg és nem is akarlak, hiszen őrült fontos vagy nekem. És bebizonyítom, hogy bízhatsz bennem.Aludj jól Édesem csokollak"

Szóval szerintem amióta összekaptunk vagyis átrágtuk a társkeresőset azóta észbekapott...és tényleg szinte mindenről beszámol... azért most kicsit távolságtartóbb leszek vele...és igyekszem nem kimutatni a féltékenységemet. Hátha azért csinálja mert tudja hogy zavar... de lehet hogy nem akarattal teszi...

2011. aug. 17. 21:21
 30/31 anonim ***** válasza:
3025. esti mese... és amikor a Nagy Kékhalál után az emberek lemásztak a világhálóról csodálkozva tapasztalták meg, hogy lehet párkapcsolatokat építeni Emesem és Fészbúk nélkül is, sőt sokkal tartósabb és boldogabb életet éltek együtt....
2011. aug. 17. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!