Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is sokszor történik meg, hogy össze akarnak hozni a legjobb barátotokkal?
Velem is megtörtént már... Többször is. Ált. iskolában az egyik osztálytársammal volt így, akivel tényleg nagyon jó barátok voltunk, így,h már másik iskolába járunk kicsit eltávolodtunk egymástól. De most gimiben is így vok a dologgal, legjobb barátom és én vunk az "osztály párja" annak ellenére,h nekem van pasim. Az tény,h beszéltünk róla,h összejövünk, de az első alapvető ellenok az az volt,h osztársak vunk, de utána rájöttem,h sokkal többet ér számomra egy barát, mint egy pasi, aki jön-megy...
16/L
Igen! De mondok ennél gázabbat. Én egy 18éves srác vagyok. Totálisan heteroszexuális beállítottsággal. Van egy velem egyidős biszex srác osztálytársam. Az utóbbi időben tök jól eldumálgatunk, meg minden. Tökre megértjük egymás gondjait. Na több se kellett. Őt ismeri a fél suli, úgyhogy már az is előfordult h tanár kérdezte h "együtt vagyunk ugye?" Sztetek? Enyhén szar helyzet volt. Pláne h megbeszéltük, h én eleve semmit nem akarok, ő neki meg nem jövök be. nem vagyok az esete. Úgyhogy..
És 1 év alatt se sikerült ezt levakarnunk magunkról:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!