Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk szerintetek a nőnek otthon a helye?
alapvetően nem.
de szeretnék annyit keresni, hogy azt mondhassam a feleségemnek, hogy ha nem akar, akkor nem kell dolgozni járnia, ha meg akar, akkor csinálja azt, amihez kedve van, mert jól megélünk az én fizetésemből is.
na, ez a veszély nem fenyeget, a kérdés pedig ebben a formában értelmetlen.
Nő vagyok, de ha a párom el tudna tartani, akkor sem maradnék otthon. Mi lesz, ha történik vele valami, vagy elhagy, akkor hogyan élek meg a gyerekeimmel?
Várjam a gyerektartást és a jóindulatát, hogy menniyt hajlandó odalökni?
Különben is szeretem a munkámat.
Úgy lenne tökéletes, de sajnos a mai világban ritkán keres annyit egy férfi, h egyedül el tudja tartani a családot.
miért lenne ugy tökéletes? én dolgoznék akkor is, ha a párom el tudna tartani..
Én nő vagyok de szerintem a leghülyébb lehetőség az hogy a nő otthon van. Nagyon rizkós és kiszolgáltatott helyzet!
Miért?
1. mert bármikor történhet valami a férjjel!
2. nem biztos, hogy a férj nem él vissza ezzel! (sajnos a pénz az úr nem a rendes ház, attól még kiszolgáltaott lehetsz egy szemét embernek, aki ezzel visszaél...régebben is visszaéltek ezzel a pasik)
3. ha elhagy egy nőért (ami elég gyakori) mi a f*szt csinálsz pénz nélkül x gyerekkel+ nulla munkatapasztalattal?
4. ha válni kell mert tarthatatlan az együttélés, mit csinálsz egyedül x gyerekkel és a semmivel?
Szóval ez nem ilyen egyszerű.
Ahhoz h ez így menjen kell:
1. egy jól kereső férfi
2. 100%-osan családcentrikus+ hűséges , tuti semmivel nem él vissza, tiszteli, szereti a családját, kompromisszumképes!
Sajnos sok ffi nem ilyen. Ezért ez sok helyzetben nem megvalósítható, csak kevés családban igen!
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!