Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Működhet egy 21 éves srác és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet egy 21 éves srác és egy 17 éves csaj kapcsolata? A barátaim azt mondják, hogy sok az a 4 év.

Figyelt kérdés
Ha együtt vagyunk mindig jól szórakozunk és ha rossz kedvem van képes órákig vigasztalni.
2009. ápr. 14. 18:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
mi is pont ennyi idősek vagyunk, mint ti és nagyon jól megvagyunk együtt. :) egyáltalán nem sok az a 4 év, tapasztalatból mondom. és a szüleim is elfogadták, semmi gondjuk velük :) sőt, mikor 19-20 éves barátom volt, az volt a baj, hogy túl komolytalan volt hozzám. de persze ez egyénfüggő is
2009. ápr. 14. 19:23
 12/18 anonim ***** válasza:
"A barátaim azt mondják,hogy sok az a 4 év." Ne azzal törödj,hogy mit mondanak mások.Ti tudjátok,hogy hogy érzitek együtt magatokat.Nem az életkor a fontos hanem a hozzáállás.Én 17 és fél voltam a barátom pedig 23 amikor összejöttünk,2 és fél éve vagyunk együtt.Ne hallgass mindig másokra.
2009. ápr. 14. 19:38
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem sok egyáltalán,mert te már 17 vagy,nem vagy már kisgyerek. De ha 14 lennél,a barátod meg 20.. na az gázos lenne..
2009. ápr. 14. 21:09
 14/18 anonim ***** válasza:
Ide is csak azt tudom írni amit a másik kérdezőnek, ha azonos érettségi szinten álltok, azonosak az igényeitek és ugyanúgy van ő is elengedve helyekre ahova mész, akkor semmi gond nincs.
2009. ápr. 14. 21:26
 15/18 anonim válasza:
Persze, semmi gond nincs ezzel.Ideális köztetek a külömbség a barátaid meg féltékenyek sztem!!
2009. ápr. 14. 21:43
 16/18 A kérdező kommentje:
Meglehet,mindegyik azt mondja milyen helyes meg hasonlok.
2009. ápr. 14. 22:01
 17/18 anonim ***** válasza:

téged az érdekel hogy mit gondolnak mások rolatok,vagy az hogy milyenek vagytok eggyütt..

sztem egyáltalan nem sok..köztem és a barátom közt 6 év van és már 8 honapja vagyunk eggyütt és minden oké:D

szoval hajrá:D

2009. ápr. 15. 09:02
 18/18 anonim ***** válasza:

köztünk is négy év van, mégis három éve együtt vagyunk már.

17/L

2009. ápr. 16. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!