Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vannak ellenem és miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak ellenem és miért mondanak ilyeneket? Nagyon el vagyok keseredve.

Figyelt kérdés

Szakítottunk a barátommal nemrég de most úgy néz ki hogy kibékülünk...én 15 ő 20...

Én nagyon szeretem őt meg minden anyum pedig azt mondta hogy hagyjam ezt a gyereket, pedig anyum nagyon kedvelte..

Azt mondta hogy azért mert úgy tudja hogy lefeküdt az unokatestvérével, mert látta egy illető hogy reggel kijött a szobájából de ez már régen volt...

Nem akk amikor velem volt, most nagyon úgy néz ki h kibékülünk de anyum meg nem akarja pedig eddig nem volt semmi baja...

Anyum már nem is nagyon akar leengedni, de én úgyis lefogok mert szeretem,..(vannak rossz napjai amikor máshogy lát dolgokat)

(Meg tegnap ittas volt mert ugye húsvét volt, és megcsókoltuk egymást akk anyumnak nemvolt semmi baja ma pedig hazajött a munkából és azt mondta hogy minek csókolózok vele úgy...

Nemtom mit tegyek...Nagyon várom a válaszokat!!!

Köszi

2009. ápr. 14. 15:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kezdelek sajnálni. Komolyan azt hiszed, hogy bevallja, hogy csak a szexre hajt? Úgyis le fogja neked ígérni a csillagokat is az égről... Ha vadidegen emberek átlátják a helyzetet, te magad miért nem?
2009. ápr. 14. 16:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem te írtál már pár kérdést? Amikor még együtt voltatok, de valami nem volt oké. Aztán amikor szakítottatok, meg hogy hogyan felejtsd el. Tudom már a múltkor is megkérdeztem, akor mondtad, hogy nem te voltál az, de annyira ugyanaz a sztori... El kéne felejtened, nem reménykedni. Nem fogja neked azt mondani, hogy igen kislány én csak szexet akarok... Batárkozz az évfolyamtársaiddal inkább, vagy legalább olyanokkal, akik az iskoládba járnak. Az már egy jobb korosztály neked... Annyira látszik, hogy kapaszkodsz ebbe a fiúba... De talán legalább anyukádra hallgatnod kéne. :(
2009. ápr. 14. 17:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg, hogy igaz-e, de próbáld úgy terelni, hogy ne derüljön ki kitől tudod.

Azt, hogy csak a szexre hajt, csak te veheted rajta észre, azt innen nem tudjuk megírni. Egyszerűen nem kell vele lefeküdni, és akkor majd kiderül, hogy akar-e várni.

2009. ápr. 14. 22:47
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm...

Nekem azt mondta h akármennyit, de nemtom...áhhh nemtom h elmondjam -e neki mert ha valahonann kiderülhogy kitől tom akk egy nagyon fontos ember kerül veszélybe...

2009. ápr. 15. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!