Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak ellenem és miért mondanak ilyeneket? Nagyon el vagyok keseredve.
Szakítottunk a barátommal nemrég de most úgy néz ki hogy kibékülünk...én 15 ő 20...
Én nagyon szeretem őt meg minden anyum pedig azt mondta hogy hagyjam ezt a gyereket, pedig anyum nagyon kedvelte..
Azt mondta hogy azért mert úgy tudja hogy lefeküdt az unokatestvérével, mert látta egy illető hogy reggel kijött a szobájából de ez már régen volt...
Nem akk amikor velem volt, most nagyon úgy néz ki h kibékülünk de anyum meg nem akarja pedig eddig nem volt semmi baja...
Anyum már nem is nagyon akar leengedni, de én úgyis lefogok mert szeretem,..(vannak rossz napjai amikor máshogy lát dolgokat)
(Meg tegnap ittas volt mert ugye húsvét volt, és megcsókoltuk egymást akk anyumnak nemvolt semmi baja ma pedig hazajött a munkából és azt mondta hogy minek csókolózok vele úgy...
Nemtom mit tegyek...Nagyon várom a válaszokat!!!
Köszi
Kérdezd meg, hogy igaz-e, de próbáld úgy terelni, hogy ne derüljön ki kitől tudod.
Azt, hogy csak a szexre hajt, csak te veheted rajta észre, azt innen nem tudjuk megírni. Egyszerűen nem kell vele lefeküdni, és akkor majd kiderül, hogy akar-e várni.
Köszönöm...
Nekem azt mondta h akármennyit, de nemtom...áhhh nemtom h elmondjam -e neki mert ha valahonann kiderülhogy kitől tom akk egy nagyon fontos ember kerül veszélybe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!