Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik pasi szeret jobban?

Figyelt kérdés

Van két srác... Az egyik srác másr 4 hónapja a barátom, a másik oda jár a sulimba, és egyszer smároltam vele, azóta is jóban vagyunk, és szeretné, a járnánk.

Viszont a mostani kapcsolatom, mintha kihült volna... De még mindig szeretem a barátom. A másik pasit pedig kezdem megszeretni, akivel smároltam, és összeakar jönni velem. Na most mit csináljak??

2008. márc. 5. 17:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
4 hónap nem hosszú idő, ha már most nem az igazi, szerintem egyértelmű mit kellene tenned!! Velem ugyanez 1 hónapja fordult elő, én is a suliból jöttem össze vkivel, az akkori barátommal pedig szakítottam... És nem bántam meg, mert sokkal jobban érzem magam ebben a kapcsolatban... ez most csak egy történet arra, hogy néha érdemesebb tovább lépni egy jobbba, mint egy rosszban szenvedni!!! De te érzed mit szeretnél...
2008. márc. 5. 17:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Úgy vettem le te még elég fiatal vagy. Szerintem ne kösd le magad ebben a korban egy olyan fiú mellett, akivel már 4 hónap után kihűlt. Hagyd a fenébe.Ezzel nem azt akarom mondani hogy 1ik ágyból mássz a másikba ne érts félre!! De fiatal vagy még ahoz hogy egy olyan kapcsolatban, olyan fiúva legyél aki nem az igazi!
2008. márc. 5. 18:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
talán el kéne dönteni először hogy most kapcsolatban élsz, vagy mifene, vagy csak annyi pasit akarsz kipróbálni amennyit csak fel tudsz hajtani?! mindenesetre érdekes hogy 4 hónapos kapcsolat mellett nem zavar hogy másokkal smárolgatsz, de mindig is voltak szajhák, valaki csak ilyet érdemel mert nem képes észrevenni ezeket...
2008. márc. 5. 18:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért kell egymást sértegetni... az előző kommenthez: nem vagy szajha azért, mert a boldogságot keresed! Nem kell leragadni egy rossznál, ha lehetséges, hogy találtál jobbat! Tedd azt amit a szived diktál...
2008. márc. 5. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!