Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai szex? Meddig kell várnia egy lánynak hogy odaadhassa magát?

Figyelt kérdés

Egyetlen egyszer szexeltem eddig, volt barátommal. De most összejöttem egy sráccal. Nagyon jól megvagyunk biztos vagyok benne, hogy szerelem lesz. De már nagyon kívánom is... Legszívesebben már most odaadnám magam, de félek, hogy akkor túl könnyen megkap, nem becsül meg. Ugye amik miatt várni szoktak.

Mennyit kell várnom? Stb... Fontos lenne... :/

Előre is köszönöm a NORMÁLIS válaszokat! :)

16 L

2011. aug. 15. 23:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

a mai világban sajnos mindenki így jön össze. de minek is megvárni a szerelmet, amikor tudom h az lesz belőle? csak hagyni kell jobban megismerni egymást stb.

Utolsó. köszi:) nem volt nehéz annyit várni?

2011. aug. 16. 00:07
 12/17 anonim ***** válasza:
szüzek voltunk mindketten, meg fél év után volt komolyabb dolog. Szerintem teszteld hogy szeret e kellőképpen és csak aztán.
2011. aug. 16. 00:12
 13/17 A kérdező kommentje:

én is úgy gondoltam.. :) köszi.

hogyan tesztelhetném ?

2011. aug. 16. 00:12
 14/17 anonim ***** válasza:
mi is úgy jöttünk össze hogy megtetszett. Először myvip,msn, 3 hónapig ismerkedtünk és ő kérdezte hogy járnék e vele, rá 2 hétre találkoztunk.
2011. aug. 16. 00:15
 15/17 anonim ***** válasza:
pl hogy mennyire érdekled?! Tedd kicsit féltékennyé és ha mutatkozik nála biztosan érdekled,meg hogy mennyire van kapcsolatban más lányokkal,lehet 2 vasat akar tartani a tűzben.
2011. aug. 16. 00:18
 16/17 A kérdező kommentje:
egyenlőre semmi rosszat nem vettem észre, de köszi :)
2011. aug. 16. 00:25
 17/17 anonim ***** válasza:
Sok szerencsét :)
2011. aug. 16. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!