Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted működhet két szeretethiányos egyén kapcsolata, vagy túl instabil az egész? Stb lent.
megkockáztatom ide írni - köszi, nem kérek OFFolást.
tehát konkrétabban valami ilyesmi: adott két ember, de mindegyiknek megvan a maga lelki problémája: erős nézetei vannak, de általánosságban kevésnek érzi magát, kétsége van, hogy szeretheti-e egyáltalán valaki, viszont nagy igénye lenne rá.. nehezen mutatják ki az érzéseiket, bizalmatlanok..
szóval, elméletben passzolnának, de.. pont a visszafogottság talán nagy gát két ilyen ember között.
amúgy nem vagyok ebben a szituációban, de akár lehetnék.
néha azon gondolkodom, egy élettel teli, "normális", harsány pasi kellene, nem akarok "depizni". de közben meg azt gondolom, ő nem értene meg, nem mernék megnyílni neki. mondjuk lehet másnak sem.
néha meg azt érzem, egy ilyen ember sok hülyeségére senkinek sincs energiája..
:)
mit gondoltok?
Hmm, elgondolkodtató kérdés.
Nekem egész életemben az volt a nagy problémám, hogy nincs lány, aki "úgy" szeretne. Jóban vagyok ám én mindenkivel, nagydumás vagyok, kicsattanok az életvidámságtól.. társaságban. Aztán szépen hazamegyek, és egyszerűen vágyódom az után, hogy valakit szerethessek, valakire rázúdíthassam a lelkem teljes és szűretlen, igaz valóját.. és cserébe én csak szeretetet kérnék.. nem szép puncit, nem sok pénzt, nagy melleket, jó kapcsolatokat.. nem érdekel, csak az, hogy szeressen..
@(00:31) Utolsó:
Ez esetben vegyél egy kutyát. Ilyen robot módon viselkedő férfit/nőt nem fogsz találni :]
@Kérdező:
Amondó vagyok, hogy egy jó kapcsolat egyik ismérve, hogy az illetők képesek egymásra hangolódni. Szóval valahogy megérzik egymás gondját és azoknak a súlyát. Ez esetben nem kell bizonygatni semmit egyik fél részéről sem.
Viszont, ha mégis, akkor ott valami hiányzik.
(különben, tényleg mennyi idős vagy?)
@(00:47) Utolsó:
A "rázúdítani mindent, nem érdekel semmi, csak szeressen" háromszög.
Persze, lehet, hogy nem erre gondoltál, de nekem a fogalmazásodból ez jött le :S
én meg azt gondolom normális, amit írt. bár lehet, ki hogy érti..
amúgy 20 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!