Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy szerethetem, ha közben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerethetem, ha közben? (magyarázat lent)

Figyelt kérdés
Van egy srác, akibe egy csomó mindent utálok, csomó tuljadonsága van, amit gyűlöl9ö benne, és mégis szeretem. És nem, ez nem csak puszta fellángolás! SZERETEM! Kegyetlenül nem illettünk össze, mert már összejöttünk vagy 3X! Negyedszerre már hülyeség lenne nem? Ő azt mondja szeret, én is szeretem. Egyszerűen csak nem működött. És miért van az, hogy szeretem is, meg utálom is!
2009. ápr. 14. 01:55
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
hormonok :) .. a szerelem nem attol fugg hogy en szeretem a rockzenet es a csokit es o is es akkor oszeillunk es boldogan elunk amig meg nem halunk,nem ennyibol all.... a hormonok is nagymertekben kozrejatszanak
2009. ápr. 14. 02:05
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
a szerelem nagyon közel áll a gyűlölethez. és nem zárja ki egymást. sajnos.
2009. ápr. 14. 02:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mert az ember mindig azt szereti aki nem érdemli.

35 éves nő vagyok: két évig egy olyan kapcsolatom volt, akitől az egész környezetem haja az égnek állt. De imádtam. Nem volt se szép, se jó.... de csak ő kellett. Szakítás, összemelegedés, szakítás...

Végül egy szakítás után összejöttem a mostani férjemmel. megesküdtünk, gyerekünk van. De ha a múltbéli kapcsolatom feltűnik, még most is gyorsabban dobog a szívem. Pedig az eszemmel tudom, hogy rá se kellene nézni.

Próbálj meg valaki mást keresni. Nem ígérem, hogy elmúlik a szerelem, látod nálam sem múlt el, de hátha olyat találsz, aki tudja veled feledtetni.

2009. ápr. 14. 07:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Gyaa! Ez nagyon érdekes sztori! Akkor hát..felejtődnöm kell? De hát nem tudok! Mindenkiben őt keresem/ném! :S
2009. ápr. 14. 10:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Van egy fiú,akit azóta ismerek,mióta csak emlékezni tudok,tehát 2-3éves korom óta.

Nagyon jó barátok voltunk mindig.Aztán nőttünk,s kb.15éves korunkban teljesen elidegenedtünk egymástól,máshova jártunk suliba,más barátaink lettek.

Aztán 17-18évesen,mikor döngtek a hormonok....összejöttünk egy este valamilyen buli után.Egész este dumáltunk,aztán megtörtént az első csók.

Eltelt egy év,megint külön,aztán közös szilveszteri buli,és megint összejöttünk.

És ez éveken át így ment,kb.4-5évig,és sose mondta,hogy van-e csaja.Nekem volt barátom,akit ő is ismert,végülis neki elmodtuk,nem csapott nagy balhét szerencsére,megértő volt.

Aztán komoly barátnője lett a fiúnak,és én soha többé nem kerestem a társaságát.Néha elkerülhetetlen,hogy találkozzunk,de akkor is csak semleges dolgokról beszélek vele,és sose hoztuk szóba a régi dolgunkat,mintha elfelejtettük volna,pedig szép emlék volt.

Ha belegondolok,én szerettem őt,és sose bántanám meg,hogy belerondítsak a szépen alakuló életébe.Sose mondtam neki,hogy ez hatalmas szerelem volt a részemről,és hogy többre vágytam volna.

Mivel ő se mondott ilyet,én úgy gondoltam,csak a kíváncsiság hajtotta,többre gondolni se mertem volna vele kapcsolatban.

Tehát én őt képtelen lennék utálni.

Szerintem te se utálod a szíved mélyén azt a srácot.

2009. ápr. 14. 16:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Kettővel ezelőtti vagyok: köszi a dícséretet a történetemnek, lám, van akinek érdekes, én hétköznapinak gondoltam.

Szerintem nem útálod, hanem igenis szereted azt a fiút. Hogy másban is őt fogod -e keresni? Igen, biztos. De úgy gondolom (és ha fiatal vagy és rugalmasabb, mint én vén nyanya), akkor egyszercsak találkozol valakivel, aki SAJÁT MAGA lesz, és még az is lehet, hogy szöges ellentéte a nagy szerelmednek, de TE pont ezért fogod szeretni.

Tudod, kicsit irigyellek ám téged ezért az érzelmi viharért. Jó az ilyenre visszagondolni a mostani 'langyosvíz' életemben.

2009. ápr. 15. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!