Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerethetem, ha közben? (magyarázat lent)
Mert az ember mindig azt szereti aki nem érdemli.
35 éves nő vagyok: két évig egy olyan kapcsolatom volt, akitől az egész környezetem haja az égnek állt. De imádtam. Nem volt se szép, se jó.... de csak ő kellett. Szakítás, összemelegedés, szakítás...
Végül egy szakítás után összejöttem a mostani férjemmel. megesküdtünk, gyerekünk van. De ha a múltbéli kapcsolatom feltűnik, még most is gyorsabban dobog a szívem. Pedig az eszemmel tudom, hogy rá se kellene nézni.
Próbálj meg valaki mást keresni. Nem ígérem, hogy elmúlik a szerelem, látod nálam sem múlt el, de hátha olyat találsz, aki tudja veled feledtetni.
Szia!
Van egy fiú,akit azóta ismerek,mióta csak emlékezni tudok,tehát 2-3éves korom óta.
Nagyon jó barátok voltunk mindig.Aztán nőttünk,s kb.15éves korunkban teljesen elidegenedtünk egymástól,máshova jártunk suliba,más barátaink lettek.
Aztán 17-18évesen,mikor döngtek a hormonok....összejöttünk egy este valamilyen buli után.Egész este dumáltunk,aztán megtörtént az első csók.
Eltelt egy év,megint külön,aztán közös szilveszteri buli,és megint összejöttünk.
És ez éveken át így ment,kb.4-5évig,és sose mondta,hogy van-e csaja.Nekem volt barátom,akit ő is ismert,végülis neki elmodtuk,nem csapott nagy balhét szerencsére,megértő volt.
Aztán komoly barátnője lett a fiúnak,és én soha többé nem kerestem a társaságát.Néha elkerülhetetlen,hogy találkozzunk,de akkor is csak semleges dolgokról beszélek vele,és sose hoztuk szóba a régi dolgunkat,mintha elfelejtettük volna,pedig szép emlék volt.
Ha belegondolok,én szerettem őt,és sose bántanám meg,hogy belerondítsak a szépen alakuló életébe.Sose mondtam neki,hogy ez hatalmas szerelem volt a részemről,és hogy többre vágytam volna.
Mivel ő se mondott ilyet,én úgy gondoltam,csak a kíváncsiság hajtotta,többre gondolni se mertem volna vele kapcsolatban.
Tehát én őt képtelen lennék utálni.
Szerintem te se utálod a szíved mélyén azt a srácot.
Kettővel ezelőtti vagyok: köszi a dícséretet a történetemnek, lám, van akinek érdekes, én hétköznapinak gondoltam.
Szerintem nem útálod, hanem igenis szereted azt a fiút. Hogy másban is őt fogod -e keresni? Igen, biztos. De úgy gondolom (és ha fiatal vagy és rugalmasabb, mint én vén nyanya), akkor egyszercsak találkozol valakivel, aki SAJÁT MAGA lesz, és még az is lehet, hogy szöges ellentéte a nagy szerelmednek, de TE pont ezért fogod szeretni.
Tudod, kicsit irigyellek ám téged ezért az érzelmi viharért. Jó az ilyenre visszagondolni a mostani 'langyosvíz' életemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!