Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki az előző kapcsolatában nem volt hűséges, akkor az újban lehetséges, hogy már az lesz?
A barátommal elég régóta, évek óta együtt vagyunk, és mesélte, hogy az előző kapcsolatában megcsalta a barátnőjét (rámászott egy lány, ő nem akarta, szóval egy pontnál nem mentek tovább), viszont velem úgy ismerkedett meg, hogy még megvolt neki az ex..én tartózkodtam minden komolyabb dologtól, amíg szakított vele.(Bár amúgy is rossz volt már a kapcsolatuk, lényegében miattam mentek szét, mert az én megjelenésem sürgette meg a dolgot).
Nagyon boldogok vagyunk azóta is, de még a kapcsolatunk első évében hazudott nekem pár dologgal kapcsolatban (szerencsére nem konkrétan nőügyről volt szó), és ez kicsit elrontja az összképet.Azóta nem kaptam semmiféle jelentősebb hazugságon, állítása szerint megváltozott, mert rájött, hogy fontos vagyok neki, és nem akar ilyen hülyeségek miatt elveszíteni..de én mégis aggódom, egy picit nehezen bízom meg benne.
Mint már említettem, ettől eltekintve tökéletes köztünk a viszony, nem igazán tudjuk elképzelni az életünket egymás nélkül, csak mégis bánt az a gondolat, hogy az ilyen emberek nem szoktak megváltozni gyökeresen, max egy darabig tudják magukat visszafogni..
Szerintetek van alapja a félelmemnek?
Az előző kapcsolatomban megcsaltam a párom. De a mostani párom nem tudnám megcsalni.(és sokkal régebb óta vagyunk együtt,mint az előző kapcs-ban)
Szerintem attól függ,h meg kap-e mindent az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!