Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel vígasztaljátok magatokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel vígasztaljátok magatokat?

Figyelt kérdés
Ha szerelmesek lesztek valakibe akivel végül valamilyen okból kifolyólag nem jön össze a dolog (bármilyen ok lehet), mivel vígasztaljátok magatokat hogy könnyebben elfelejtsétek?
2009. ápr. 13. 22:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
én zenéthallgatok, meg arra gondolok, hogy úgyis lesz majd olyan aki ugyanúgy szeret majd mint én őt. az máskérdés h mikor :S
2009. ápr. 13. 22:19
 2/10 Fecc ***** válasza:
100%

Azzal hogy Ő nem érdemelt meg engem.:)

18/F

2009. ápr. 13. 22:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Csoki meg a kedvenc számaim, amin kisírom magam. Csoki azért jó, mert jobb lesz tőle a kedved... boldogsághormon. :D Ezt így az 1. napján, hogy nem jött össze.

Utána meg a rossz tulajdonságaira kell gondolni és azokat keresni, hogy ezért és azért nem lenne jó neked... aztán egy kis idő és a sebek begyógyulnak... főleg akkor nagyon könnyen ha jön egy olyan, aki viszont szeret. :-)

2009. ápr. 13. 22:20
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
Gyorsan keresek valakit aki megvigasztal,de komoly,nekem ez bejön,vagy csak valakit akibe plátóian szerelmes lehetek :)
2009. ápr. 13. 22:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
altalaban szamot irok, zenet szerzek...vagy csak elmegyek a tora wakeboardozni (mas ember eseteben azt a sportot nyomja ami a kedvence), vagy csak megprobalom a jobbik szempontbol nezni a tortenteket...
2009. ápr. 13. 22:25
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
mégse ő az igazi, és h ez még az elején kiderült
2009. ápr. 13. 22:27
 7/10 A kérdező kommentje:
Én most az alkoholt választottam de ez is amolyan átmeneti segély:) A baj az hogy mindennap látom így nehezebb elfelejteni..
2009. ápr. 13. 22:47
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam... rossz tulajdonságait keresd, hidd el van neki is, hisz emberből van... (gondolom :D) és a rossz tulajdonságaira gondolj ha eszedbe jut, amúgy próbáld lekötni magad... szép az idő mostanság, mászkálj egyet-kettőt, szellőztesd ki a fejed. :)
2009. ápr. 13. 23:10
 9/10 anonim ***** válasza:
57%
Sírok, sírok és sírok. Egy idő után ismerkedni kezdek és végül új kapcsolatban felejtem el a régit (amennyire lehet).
2009. ápr. 13. 23:29
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

az elöttem elhangzottakkal mind egyet kell értenem :)

énis ugyanezeket javaslom.

vagy csak simán elmenni kikapcsolodni kicsit(sétálni stb) és persze sírni. az megkönnyebbít. és nem gondolni rá.

tudom hogy azthiszed hogy könnyű ezt mondani,pedig nagyon nem. hidd el saját tapasztalat (ma is kb 2 órát végig bögtem:D)

no mind1. kitartás. pussz ;)

2009. ápr. 14. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!