Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkerülhetetlen, hogy szerencsétlenkedjek az első alkalomnál?
első randi, első csók, első együttlét. ezekre gondoltam. 23 évesen túlkorosak érzem magam ezekhez, ez normális, hogy igy érzek? ez a tapasztalatlanság tényleg ennyire rányomja az emberre a bélyegét?
más is érzett ilyet már?
Fiú vagy?Vagy lány?
Ha fiú, akkor fiatalabb barátnővel nem probléma(nekem legalább is nem lenne az ha a barátom úgy lenne).
Ha meg lány, akkor az szép hogy még szűz vagy, és vannak olyan pasik akik ezt értéknek tartják, és ők is így vannak.Meg lánynál ez egyátalán nem zavaró tényező(szerintem).
Nem vagy túlkoros, csupán nem találtad meg az igazit, és nem bsztál fűvel-fával.A mai világban ez tiszteletet érdemel.
Először még ne próbálj semmi hirtelen dolgot csinálni, ezek amiket írtál, pl. csók, csak akkor, ha már elég sok visszajelzést kaptál a csajtól. Először csak párszor "véletlenül" megérinted, majd vársz egy kicsit, ha kapsz kicsi visszajelzéseket, pl. mosolyog a vicceden, ami nem is volt olyan jó, vagy szintén ő is megérint, akkor utána lehet továbbmenni. De figyelj nagyon, hogy ezeket észrevedd. Mivel nem vagy gyakolrott, ezeket nem veszed rögtön észre, ezért első randin inkább ne próbálkozz ilyennel, az legyen a cél, hogy legyen második randi, ott meg már meglehet próbálni.
Amúgy én is úgy vagyok vele, hogy ha egy lány visszafogottabb ilyen téren, inkább pozitívumnak tekintem.
Egy hasonló korú pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!