Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányok miért nem szeretik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért nem szeretik az értelmes, szorgalmas fiúkat?

Figyelt kérdés
15/F. Folyton kinevetnek, mert teljesítem az elvárásokat az iskolában jó eredménnyel. Ne értsetek félre, nem vagyok stréber, csak amit elvárnak, azt megcsinálom.
2011. aug. 14. 12:18
1 2
 11/17 napietus ***** válasza:

szerintem a Hozzád hasonló kvalitású lányok szeretik :) a buta ribik nem, mert kevesebbnek érzik magukat Nálad (teljes joggal), ezért feszélyezi őket a dolog.

de hidd el, egy buta, lusta munkanélkülipalánta csak a hasonszőrű lányoknak kell hosszú távon, azoktól meg jobb is, ha távol tartod magad.

2011. aug. 14. 13:26
 12/17 anonim ***** válasza:
46%

A tizenéves lányok nem azt nézik hogy mennyire vagy szorgalmas, hanem hogy mennyire vagy partyarc, mennyi haverod van.

De huszonévesen már más lesz. Akik fiatalon mindig buliztak, hanyagolták a tanulást, lusták azokból nem lesz senki. Kinek kell egy olyan férfi aki dolgozni se szeret?

2011. aug. 14. 14:24
 13/17 A kérdező kommentje:

Kedves WhiteLabel!

Nem vagyok stréber, ugyanis ahhoz, hogy teljesítsem a kötelességeimet, bőven elég nekem napi 1-2 óra tanulás. Ne magadból, és a képességeidből indulj ki...

2011. aug. 16. 10:30
 14/17 anonim ***** válasza:
Ja én is pont úgy vagyok, mint te, csak én már 20-on is túl. Sajnos sosem voltam igazán kelendő a szép nőknél. Én nálam még az is a gond, hogy túlságosan is a szép lányokra hajtok.
2011. aug. 17. 12:28
 15/17 anonim ***** válasza:
Azért mert a lányok szeretnek elbukni, sírni. Szeretik ha leszarják őket. :P
2011. aug. 17. 12:30
 16/17 anonim ***** válasza:

a lányok szerint:

némely pasi szeretőnek való,némely pasi meg családapának

te nyilván az utóbbiba tartozol aki majd viszonylag "könnyen tud vásárolni de lízingelni aligha"

2011. aug. 17. 12:42
 17/17 anonim ***** válasza:
mert több a hülye nő, mint az okos, aki ezt tudná értékelni. Elhiszed ugye???
2011. aug. 17. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!