Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bejönnek a rocker-féle csajok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejönnek a rocker-féle csajok?

Figyelt kérdés

2011. aug. 13. 22:00
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%

Elképesztő hogy mennyi hülye betokosodott ember van...

Mert látott egy rocker csajt a lépcsőn pisálni akkor már mindegyik azt csinálja...

Én meg láttam hülye tecnos pinát hugyozni szét drogozott fejjel.

Amúgy meg azt sem értem hogy miért lenne minden rocker csaj igénytelen?Igénytelen emberek,vannak rap zenét tecnnot és bármilyen zenei ízléssel rendelkező között.

Nem tudom ez nektek igénytelen?Nem nem....

[link]

[link]

2011. aug. 18. 13:13
 32/48 anonim ***** válasza:
0%
A rocker lányok büdös igénytelen tahó hulladékok! Akkor már inkább egy pláza k*rva. Az legalább igényes magára. Ennyi.
2011. aug. 18. 13:31
 33/48 miravagyokcsá ***** válasza:
attólfügg hova jönnek be.
2011. aug. 18. 13:35
 34/48 anonim ***** válasza:
100%
:D Sokat nevettem 1-2 válaszom:) Énis rocker vagyok elég régóta és mondhatom, hogy az sem szép mikor az utcán meglátok nyugatinál egy full bedrogozott 90 kilós agyonvakolt izzadt hányásfoltos pólós "plázaqrvát". semmivel nem különb az igénytelen rocker lánynál...Vannak igenis igényes és szép rocker lányok.
2011. aug. 18. 13:39
 35/48 anonim ***** válasza:
0%
jah.de a többség ribanc. piálni meg bulizni akar és kihasználni hogy kedves vagy vele..tapasztalat:\
2011. aug. 18. 14:44
 36/48 anonim válasza:
100%
ejj...nem kéne a rocker csajokat elítélni. nem vagyunk igénytelenek...nekem pl. fekete ruháimból sok van, meg szögecses cuccok...de azt ritkán hordom, divatosan öltözök, mondhatni nőiesen viszont szinte csak rockot hallgatok...meg lehet ezt csinálni ízlésesen...nem bakancsban meg lépcsőn hugyálósan hanem normálisan...a rockerság amúgysem azon múlik hogy zsíros hosszúhajad meg igénytelen legyél.
2011. aug. 18. 15:05
 37/48 anonim válasza:
100%
mellesleg az én pasim pont hogy szereti bennem, hogy nem homokosok zenéjét hallgatom
2011. aug. 18. 15:06
 38/48 Brigóca0510 válasza:
100%

Editnek igaza van!!!!

Én is rocker csaj vok,szoktam feketében járni meg ha olyan kedvem,húzok magamra szegecses karkötőt is,de akkor mivan???!! Ja és nem minden rockernek fekete és zsíros haja van :'D Nekem pl. szőkésbarna és tök ápolt,mert 2naponta mosom,tehát igénytelen se vok :P:'D

Valakinek ilyen az ízlése,valakinek olyan,de nem kéne ennyire begyepesedettnek lennie néhány embernek!!Attól még,h láttatok egy rocker csajt,nem láttátok az összeset :'D

2011. aug. 18. 15:13
 39/48 A kérdező kommentje:

adom az utolsók válaszát.

én is szőkésbarna hajú vagyok, és hogy igénytelen lennék? nos, kötve hiszem:) sőt büszke vagyok arra, hogy nem cigizek, nem drogozok, nem iszok, nem vagyok rib@nc, ápolt vagyok, és még értelmes zenét is hallgatok (:

2011. aug. 18. 19:38
 40/48 anonim ***** válasza:

Már megbocs mindenkinek, de én sem értem miért hozzák össze a rockereket az igénytelenséggel.

Én is rocker vagyok, lány vagyok, és mégis ápoltan nézeki!!! egyesekkel ellentétben szokásom hajat mosni, meg úgy általánosságban tisztálkodni!

és tudjátok mit? inkább ilyen vagyok mint valami sablonos divatp*csa!!!

(akinek nem inge nem vegye magára :D)

2012. jan. 9. 19:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!