Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez hogy lehetséges?! Tudnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez hogy lehetséges?! Tudnak valamit a csúnya lányok?

Figyelt kérdés
Az egyik haverunk bemutatta tegnap a barátnőjét.Szóval a srác a csapattársunk.Kiskorunk óta focizunk.Kondizik is,ad magára nagyon,jó ruhák,bulik,stb.Sok csajnak bejön(k*pja be :D ) Na de a lényeg,hogy tegnap megláttuk a többiekkel a csajt és hááát,mi "bottal sem piszkálnánk meg" olyan a csaj.Nem értjük,hogy ez,hogy lehet! :DDD Szerintetek?Kicsit gáz volt az egész.
2011. aug. 13. 17:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
azért küldhettél volna róla 1 képet vagy valami elérhetőséget amin ellehetne érni msn-je vagy e-mail címet megadod?
2011. aug. 13. 17:41
 22/27 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem meg az a "gáz", hogy te és a kedves csapattársaid ilyen ostobák vagytok.

Szegény srác...örülök, hogy nekem nem ilyen "barátaim" vannak...

Amúgy meg abból leszűrtétek, milyen a lány, hogy egyszer láttátok és talán két szót sem váltottatok?

Pfff...na én meg az ilyen beképzelt, buta kis focistákat nem piszkálnám meg még bottal sem... :) LOL

L/24

2011. aug. 13. 18:16
 23/27 napietus ***** válasza:
egyik barátunk 2. felesége buta is meg ronda is, de annyira, hogy lemegy a bányába, feljön a szén. a tetejébe süt róla a rosszindulat. nem értettük, mit eszik rajta, egyik haver szerint "nyiván kiválóan sz*pik, valamint hagyja magát s*ggbe rakni" itt lehet a titok nyitja a csapattársadnál is :D:D
2011. aug. 13. 18:19
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert ez is egy kihasználós szemét pasi, aki nem szerelemből-vonzalomból létesít kapcsolatot hanem keres egy nyomorék lábtörlőt (aki nem csalja meg és minden ocsmány dologban benne van, minden eltűr...stb csak h legyen egy pasija). Sajnos van sok ilyen.
2011. aug. 13. 21:05
 25/27 anonim ***** válasza:
0%

A dolognak több oka is lehet, mit amiket már írtak is előttem...Pl: szex, vagy a barátodnak kevés az önbizalma, és ezért választ csúnya lányt, esetelg tényleg nem akarja, hogy megcsalják...

Szerintem a magyarázat: Ő egy cselédet akar magának(mint sajnos sok féfi ezen a világon..) :(

Egy olyan lányt, aki szó nélkül főz, mos, takarít, és mindent megtesz amit a pasi kér tőle, nevet a viccein és állandóan ajnározza valamint örül. hogy végre talált egy viszonylag helyes pasit akivel Ő Miss rondaság tud villogni a szülők előtt és esze ágában sincs otthagyni a hős lovagot!!!Látod, mindenre van magyarázat!!

Amúgy a szép lányok (mint pl Én is) soha nem tennének meg semmi megalázót, és kellő önbizalommal rendelkeznek!!!

Pl Én nem főzök, mosogatok csak néha segítek be a takarításba és néha a bevásárlásba!!! Mindent de mindet a barátom csinál!!!! És hogy miért??? Mert én megtehetem ezt, mivel szép vagyok!!!! A csúnya lányokba belenevelik a szolga szerepet, vagy Ők maguk jönnek rá felnőtt korukban, hogy azzá kell válniuk ha boldogulnk akarnak!!! Ez így van, ez az igazság!!!

21/L

2011. dec. 10. 18:03
 26/27 anonim ***** válasza:

"Pl Én nem főzök, mosogatok csak néha segítek be a takarításba és néha a bevásárlásba!!! Mindent de mindet a barátom csinál!!!! És hogy miért??? Mert én megtehetem ezt, mivel szép vagyok!!!! A csúnya lányokba belenevelik a szolga szerepet, vagy Ők maguk jönnek rá felnőtt korukban, hogy azzá kell válniuk ha boldogulnk akarnak!!! Ez így van, ez az igazság!!! "

Ezt te sem gondoltad komolyan...

2012. dec. 5. 13:38
 27/27 anonim válasza:
18:03 - Az ilyen lányokat mint te, meg csak baszni tartják. Hurrá, érezd magad felsőbbrendűnek :-P
2013. aug. 9. 02:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!