Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a fiúnak barátnője, de mégis kavar velem. Mit tegyek?
Nem biztos, hogy ugyanazt értitek barátnő alatt... Én azt javallom, egy laza beszélgetés keretében először ezt tisztázd vele, annál is inkább, mert ebből kiderül, milyen pozíciót szánna neked, ha a barátnője lennél...
Ami ugyebár kicsit sem mindegy. Ha ezt, illetve a "belseje" alapjait nem ismered, akkor azt sem tudod -bárhogy is írod- tetszik-e neked a srác. Legfeljebb annyira, amennyire egy csini csomagolás, amely belül egy ködös homály zsákbamacska..
Teljesen egyet értek az előttem szólókkal!! miért nem válaszol rendesen, ha annyira bír téged?? talán mert titkol valamit...
mi a "garancia" arra, ha te leszel a barátnője veled nem csinálja meg ugyan ezeket??
Engem egyszer vettek így hülyére, aztán akármennyire tetszett egy srác akinek volt valakije rá se hederítettem inkább!! neked is ezt tudom tanácsolni, ha nem akarsz keserű perceket okozni saját magadnak!!!!!
keress olyat akinek biztos nincs senkije, hidd el jobban meg is fog becsülni!!
Egyszerűen a srác szeret több vasat tartani a tűzben :)
Ha te is attól akarsz parázni, hogy éppen milyen csajokkal flörtöl msn-en, és ki lesz az, aki valamiben jobb nálad, akkor hajrá...
Most egy nagy macsóval állunk szemben. Nekem az is megfordult a fejemben, hogy benne van a pakliban, hogy a jelenlegi bnője dobja, de ő viszont nem akar majd egyedül maradni, ezért már most tartalékra állított be téged!
De ez csak egy ötlet!
Nagy sz@rházi lehet ha letagadja a barátnőjét. Mert ahogy azt letagadja úgy letud téged is a későbbiekben. Persze ismerkedj vele hogy megismerd a jó oldalát mert ugye rosszat nem fogsz tőle tapasztalni majd csak idővel. De én nem mennék bele ha már az ismerkedés során olyan felvetődik, hogy nem mondja meg konkrétan hogy van vagy nincs barátnője illetve, hogyha van akkor meg letagadja! Jobbat is találsz mint ilyet és addig lépj ameddig nem leszel szerelmes!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!