Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van a fiúnak barátnője, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Timido kérdése:

Van a fiúnak barátnője, de mégis kavar velem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nah az a sztori, hogy van a suliból egy fiú, aki nekem nagyon tetszik, de van barátnője. Beszélünk is, msnen, és mindig mondja, hogy ha találkozunk csináljunk valami "izgit" meg puszikat küld, és hogy nagyon tetszem neki.. Mindig kapcsolunk kamot is. Ha rákérdezek, hogy van e bnője, azt mondja hogy nem tudja, mert most nem találkoznak meg "hosszú". És ha mondom neki, hogy nekem ez így furcsa.. hogy van bartnője.. azt válaszolja " Furcsa is LENNE ha együtt LENNÉNEK" Ez most mit jelent?? ti mit tennétek?? Nem szeretném ennyiben hagyni, mert nekem tetszik, és egyébként nagyon rendes fiú. Csak nem tudom mit tegyek most. Köszönöm előre a válaszokat.
2009. ápr. 13. 09:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy ugyanazt értitek barátnő alatt... Én azt javallom, egy laza beszélgetés keretében először ezt tisztázd vele, annál is inkább, mert ebből kiderül, milyen pozíciót szánna neked, ha a barátnője lennél...

Ami ugyebár kicsit sem mindegy. Ha ezt, illetve a "belseje" alapjait nem ismered, akkor azt sem tudod -bárhogy is írod- tetszik-e neked a srác. Legfeljebb annyira, amennyire egy csini csomagolás, amely belül egy ködös homály zsákbamacska..

2009. ápr. 13. 09:46
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Ja!Biztos nagyon rendes fiú,ha még arra se méltat,hogy normális választ adjon neked!**
2009. ápr. 13. 10:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Picit sem gyanús ugye? Arra nem gondoltál, hogyha majd te leszel a barátnője, és jön egy új csaj a képbe az megkérdezi tőle azt, hogy van-e barátnője, akkor ugyanezeket fogja mondani? Hát játsz el a gondolattal, mert aki egyszer megcsalja a barátnőjét, az máskor is megfogja!
2009. ápr. 13. 10:25
 4/10 anonim ***** válasza:
87%

Teljesen egyet értek az előttem szólókkal!! miért nem válaszol rendesen, ha annyira bír téged?? talán mert titkol valamit...

mi a "garancia" arra, ha te leszel a barátnője veled nem csinálja meg ugyan ezeket??

Engem egyszer vettek így hülyére, aztán akármennyire tetszett egy srác akinek volt valakije rá se hederítettem inkább!! neked is ezt tudom tanácsolni, ha nem akarsz keserű perceket okozni saját magadnak!!!!!

keress olyat akinek biztos nincs senkije, hidd el jobban meg is fog becsülni!!

2009. ápr. 13. 10:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szépen finoman küldd vissza a barátnőjéhez!
2009. ápr. 13. 11:08
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen a srác szeret több vasat tartani a tűzben :)

Ha te is attól akarsz parázni, hogy éppen milyen csajokkal flörtöl msn-en, és ki lesz az, aki valamiben jobb nálad, akkor hajrá...

2009. ápr. 13. 11:18
 7/10 anonim ***** válasza:

Most egy nagy macsóval állunk szemben. Nekem az is megfordult a fejemben, hogy benne van a pakliban, hogy a jelenlegi bnője dobja, de ő viszont nem akar majd egyedül maradni, ezért már most tartalékra állított be téged!

De ez csak egy ötlet!

2009. ápr. 13. 12:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Akinek van párja és mégis másokkal kavar, az egy sz@rházi alak. Hagyd a fenébe...
2009. ápr. 13. 14:06
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! szerintem fogok vele beszélni, meg most ha barátkozok vele, még nem fog semmi se történni, először inkább tényleg ismerkedem, és próbálom megismerni belül milyen. Mert ez úgy történt, hogy a suliban nem beszéltünk, de tetszett nekem, ezért vettem fel msn re. és először amikor nem tudta hogy ki vagyok, akkor rám se hederített.. meg semmi, hanem amikor videobeszélgettünk, akkor ismert fel, és azóta mindig keres, ha msnen vagyok. Ez elég friss dolog, szóval még nem nagyon ismerjük egymást, csak így amit leírtam.
2009. ápr. 13. 16:52
 10/10 Voguelilias ***** válasza:

Nagy sz@rházi lehet ha letagadja a barátnőjét. Mert ahogy azt letagadja úgy letud téged is a későbbiekben. Persze ismerkedj vele hogy megismerd a jó oldalát mert ugye rosszat nem fogsz tőle tapasztalni majd csak idővel. De én nem mennék bele ha már az ismerkedés során olyan felvetődik, hogy nem mondja meg konkrétan hogy van vagy nincs barátnője illetve, hogyha van akkor meg letagadja! Jobbat is találsz mint ilyet és addig lépj ameddig nem leszel szerelmes!

18/L

2009. ápr. 13. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!