Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belém szerethetett neten keresztül? Van egy srác akivel kicsit több mint 1 hónapja ismerjük egymást..

Figyelt kérdés

Még soha nem találkoztunk élőben a barátnőm adta meg az MSN címét hogy vegyem fel mert "nagyon hülye"(azt hiszem a bnőm azt várta hogy beoltsam mert abban ugye jó vagyok de másképp sült el..). Szóval elkezdtem vele beszélgetni és mivel a megfelelő kérdéseket tettem fel nem csak a "nagyon hülyét" hoztam ki belőle és rájöttem hogy nagyon rendes...és nem mellesleg helyes is...:D Aztán egy idő után már minden nap beszéltünk. Egyszer összevesztünk, lényegtelen hogy miért de következő nap már ki is békültünk...:) Beszélgettünk így \'össze-vissza\' mindenről, nagyon jó volt, mindig vártam a következő napot hogy újra beszélhessünk.... Aztán tegnap bejelentette hogy Ő szerelmes belém...Nagyon lelkes volt. Persze-persze bennem is kialakult egy kisebb vonzalom, dehát a szerelem és a vonzalom nem ugyan az...De lehet így szerelmes(!), hogy csak a képemet látta és beszélgettünk, de személyesen nem találkoztunk? Megjátsza, túljátsza vagy tényleg így érez? Hogyan tudhatom meg? Ti mit gondoltok?

Ja és én 14 vagyok, Ő pedig 15.

2009. ápr. 13. 08:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hmm.. igen. a korotokból látszódik, hogy ti még abba a csoportba tartoztok, akik könnyen kijelentik a másik iránt érzett szerelmet, mert talán még nincs tapasztalatuk, hogy mit is jelent valójában.

Egyébként ha ezer évesek lennétek, akkor sem hinném, hogy így, neten keresztül, ilyen személytelen úton bele lehet szeretni a másikba. Személyes kontaktus, illatok, pillantás, viselkedés, mozzanatok... Ezek a legfontosabbak és ezek egyikét sem lehet így megismerni. Ráadásul vigyázz, mielőtt belelovagolnád magad bármibe is, mert már "régóta" ismered msnen keresztül és ugye csak bizonyos oldalait ismerted meg. A többit pedig te magad akarva-akaratlanul párosítottad hozzá fejben. Óriási csalódás is érhet, főleg a viselkedésében, ha meglátod élőben. Nem azért, mert furcsán viselkedne, csak te lehet, hogy más képet építettél fel róla. Velem már törént ilyen. Egyébként meg ismerd meg, tudod, próba cseresznye...

2009. ápr. 13. 08:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

huu ilyen velem is elöfordult már :S sőőt,én össze is jöttem a palival msnen keresztül,és amikor élöben megláttam azthittem odahalok annyira nem jött be XD szoval...

ezért utálom az msnt mert egy személytelen szar :D

amugy szerintem az lenne a megfelelő ha megbeszélnétek a talit,mert lehet hogy élöben teljesen más lenne a képetek egymásrol. pussz :)

2009. ápr. 13. 09:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én 18 voltam, amikor belém szeretett neten keresztül egy akkor 23 éves külföldi srác, és még két év után sem változott semmit a dolog, ugyanúgy odáig van értem... Pedig nem egy otthon ülő idióta, DJ-skedik, bulizik, sok barátnője volt már, úgyhogy nem lehet ezekre fogni. És nm is hazudik nekem - miért tenné, amikor tudja, hogy nincs esélye, és amúgy egy fél kontinens választja el tőlem? Van ilyen.
2009. ápr. 13. 10:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem leírtad a választ te magad is! Ez csak vonzalom lehet. A szerelemhez ennél több kell. És a személyes találkozókat nem helyettesítheti semmi!
2009. ápr. 13. 13:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ilyen nem létezik. Az csak fellángolás és ha belemész a kapcsiba, hamarosan ki is dob, mert rádöbben, hogy nem is szeret. Hozzá tenném, a ti korotokban meg aztán főleg mese az egész! Én 2 huszonéves sráccal jártam így. Még ők se tudták eldönteni, hogy igazi érzés-e vagy csak fellángolás. Hát az utóbbi volt én meg persze szívtam miattuk...
2009. ápr. 13. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!