Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt várja, h én keressem?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal. A történet úgy kezdődött, h egy bizonyos helyen ahova gyakran járok ő a recepciós. Megkeresett facen, bejelölt, írt üzenetet és már 2szer beszéltünk chaten, alkalmanként másfél-két órát. Akadtak közöttünk némi kommunikációs nehézségek, de abban maradtunk, h jövő héten találkozunk. Most fenn vagyok facen és ő is fenn van, de nem ír(ma már beszéltünk) Vajon azt várja, h írjak? Igazából dolgozik, de nem ez a fő indok, h nem írok rá. Inkább a félelem...
2011. aug. 12. 22:02
 1/7 anonim ***** válasza:

várd meg,h. írjon:) abból látod,h. télleg érdekled-e.

de egyébként ráköszönhetsz te is nem kell túlparázni:)

2011. aug. 12. 22:04
 2/7 anonim ***** válasza:
ha már ma beszéltetek másfél 2 órát akkor lehet most úgy van vele hogy nem akar leakadni a kommunikációs problémák miatt. másrészt lehet benne van hogy szeretné tudni azon nyomban írsz e neki mikor fent van.. ezt a pasik nem szeretik... mikor percük nincs a neten anélkül hogy a nő ne írna rájuk. neki is vannak haverjai akikkel dumál.. vagy épp csak fellibbent szétnézni-. várd meg amíg ő keres... ne tapadj... 22/L
2011. aug. 12. 22:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Ign tudom, de remélem nem tart bunkónak, mert nem írok most rá. Hisz a már beszéltünk vagy 2 órát. És nem akarok a nyakán lógni...
2011. aug. 12. 22:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Második válaszoló vagyok.. ne aggódj nem fog bunkónak tartani :) várj hogy ő keressen.. annyit tudok még neked mondani ha holnap se ír.. akkor holnap után írhatsz neki hogy hogy van... stb.. de fog ő :) csak lehet elfoglalt.. :) ne aggodj ;)
2011. aug. 12. 22:08
 5/7 anonim ***** válasza:
24 éves fiúként 1 tanácsom van: még egy sziát se írj neki! semmit az ég világ!!! abban a pillanatban leírtad magad és egy könnyű zsákmány leszel, akit bármikor előkahat, ha épp nincs más (szégyen nem szégyen, de ilyenek vagyunk :) ) szóval ne tegyél semmit 3-4 napig. ha ezalatt ő sem jelentkezik, akkor felejtős örökre.
2011. aug. 12. 22:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Néha jólesik ha a lány is ir magától.Én például nagyon megelégeltem hogy mindig én kezdeményezek a csajok meg vágják a nagy közömbös pofát és passzivak...de személye válogatja.
2011. aug. 12. 22:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok passzív:) Legközelebb szerintetek ráírhatok, h mikor legyen a találkánk? Mert megbeszéltük, h lesz, de pontos időpontot nem...
2011. aug. 13. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!