Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi ma feltett egy kérdést, h ilyen meg olyan kocsival ha megáll a diszkó előtt, akkor az tetszik-e a csajoknak. Azt irtam neki, h én még le is sz. Pnám, ha utána elvisz vacsizni. Bűntudatom van emiatt, pedig poén volt. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
van baratom, de ha elmondom neki, az total hülyén jön ki.. nyilván nem gondoltam komolyan, csak ááá.. viccelődtem.. :S lehet h mert már szexhianyom van, pedig 2 napja nem láttam csak a pasimat..2011. aug. 12. 00:52
11/18 A kérdező kommentje:
nem vagyok k.rva basszus.. csak buntudatom van..
2011. aug. 12. 01:07
12/18 anonim válasza:
biztös dögös csaj vagy de sztem a hajad nem igazi ;)
amúgy meg a bűntudat átmeneti szoal elmúlik...fókuszálj vmi másra nézz meg 1 filmet vagy akármi
13/18 anonim válasza:
Bűntudatod van, mert már 5 pasit le kell szopnod?
15/18 anonim válasza:
nem baj az, ha perverz vagy. amúgy hány éves vagy?
16/18 josek válasza:
hát ha annyi eszed van hogy ezt el is mondod a barátodnak akkor igazi gyökér vagy,, és ezért le is sz ophatnál
17/18 anonim válasza:
jézusom, emiatt nehogy már kínozd magad:D majd ha ezt csinálod, akkor leszel krva, meg akkor legyen lelkiismeret-furdalásod:)ez nem nagy ügy.
18/18 anonim válasza:
Mondjuk legközelebb használd az agyad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!