Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van Skinhead szerelme?

Figyelt kérdés
2011. aug. 11. 18:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Hát haveromnak a nője az ehte "szkinhed", de én ilyen ostoba, fradib*uzi, rasszista, gárdista, agyatlan, és minden értelemben balfa*sz nőt még nem láttam.

Nem hiszem h. kifejezetten a "szkinhedségtől" hülye, inkább fordítva...

2011. aug. 11. 18:29
 12/24 A kérdező kommentje:
Rátapintottál a lényegre. Nagyon sokan olyan buták..azt hiszik, hogy az öltözködéssel váltják meg a világot, pedig annyira buták. És sajnos többségben az ilyenek vannak, ezért ítélik el az egész társadalmat. Pedig skinheadnek lenni nem ezt jelenti.
2011. aug. 11. 18:32
 13/24 anonim ***** válasza:
26%
Skinheadek ostoba bunkók, agresszív állatok akik csak balhézni akarnak...és nem nem vagyok kisebbségi..de utálom mindet...szal nem kell...
2011. aug. 11. 18:35
 14/24 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor szia :) Eltértünk a kérdéstől.
2011. aug. 11. 18:37
 15/24 anonim ***** válasza:
Nekem még nem volt skinhead szerelmem,viszont ha úgy nézne ki mint edward norton vagy edward furlong hát tutira belezúgnék :))) és imádnám :)
2011. aug. 11. 18:38
 16/24 anonim ***** válasza:
ja és 20on felüli vagyok,szal ne pontozzatok le :)
2011. aug. 11. 18:39
 17/24 anonim ***** válasza:
szal nekem nincs bajom velük...vannak köztü normálisabbak is!(a punkokat viszont utálom!)
2011. aug. 11. 18:39
 18/24 anonim ***** válasza:

Ismerek én igazi SH-eket, és valóban nem a harcos felirítú pulóver, vagy a kopasz fejük, se a bemagolt revizionalista szövegek, esetleg zsidózás, és cigányozás miatt azok akik, hanem mert hisznek abban amit csinálnak, vagy amit képviselnek.

Én rocker vagyok, de ha végig nézel rajtam, külsőre meg nem mondod. Ha viszont kétségbevonja bárki, annak annyi... :)

22/F

2011. aug. 11. 18:41
 19/24 A kérdező kommentje:
Nekem skinhead barátom van. Már kinőtte a verekdést. Magától sosem balhézott. Az értelmiségi réteghez tartozik. Egyszerűen imádom a kopasz fejét.
2011. aug. 11. 18:42
 20/24 anonim ***** válasza:
én már láttam skinhead csajt.
2011. aug. 11. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!