Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csak akkor tudok igazán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak akkor tudok igazán jól elbeszélgetni egy lánnyal, mikor már nem tetszik? 17/f

Figyelt kérdés
2009. ápr. 12. 12:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert, akkor már nincs rajtad az a "teher", hogy nehogy elronts valamit.
2009. ápr. 12. 12:30
 2/6 anonim ***** válasza:
78%

Szia!

Ne görcsölj annyira, ne akarj annyira nagyon megfelelni akkor sem ha tetszik egy lány. Hidd el mi lányok is nagyon tudunk izgulni...Gondolj arra, hogy ő is emberből van, nem fogsz kisebbnek tűnni a szemében, ha valamit rosszul mondasz, csinálsz.

-Tündérlány(17)-

2009. ápr. 12. 12:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha nem érdekel, akkor nem foglalkozol vele, hogy mit gondol rólad.
2009. ápr. 12. 12:52
 4/6 A kérdező kommentje:

Miért pontoztátok le a 2.at??????? Az volt a leghasznosbb válasz nekem.

A többi tanácsot is köszönöm, igyekszem megfogadni.

2009. ápr. 12. 17:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos velem is sokaig csak azokat a noket tudtam "elcsabitani" akik nem tetszettek nekem...mert ugye nekik mindig magamat adtam elo es igy hat valahogy megtetszettem nekik (nem mindegyiknek:D) aztan rajottem, hogy igy csak magamat kene eloadnom es nem tettetnem magam, igy vegul tobbszor tudtam jo temakkal elojonni es hosszakat elbeszelgetni a nokkel.
2009. ápr. 12. 17:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Nekem is valószínűleg ez lehet a gond, hogy túl agyalom a dolgot. De nagyon nehéz..
2009. ápr. 12. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!