Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a dolog mögött?
Figyelt kérdés
A szituáció a következő:
Nekem megtetszett egy srác, a munkahelyén szoktam vele találkozni. Vele nem igazán sikerült jóban lennem, hiába próbáltam vele beszélgetni, elég zárkózott. Az apukájával beszélgettem, illetve múltkor én kezdtem a beszélgetést, és kérdezősködtem a srácról is, de csak finoman. Valószínűleg nincs barátnője. Tegnap már az apukája jött oda hozzám beszélgetni és kérdezősködött rólam. Lehet ő most kerítőt akar játszani, vagy mondta otthon a srácnak hogy érdeklődtem felőle, és most az apukája akarja kideríteni szabad vagyok e, stb?
2009. ápr. 12. 10:46
1/7 anonim válasza:
Égő pali!Mit kezdesz egy ilyennel az ágyban?
2/7 anonim válasza:
Igen lehet.Mert annyira gátlásos a fiú,hogy nem mer kezdeményezni.Viszont egy okos,ügyes nő,kihozhatja belőle a férfit.
3/7 anonim válasza:
Egy esélyt megér - alamuszi nyuszi nagyot ugrik. ;)
4/7 anonim válasza:
Tudod nemcsak Casanovák vannak.Vannak olyanok is,akik gátlásokkal szenvednek.Ha megszelidítetted,biztos nem fog megcsalni.És általában jó szerető lesz belőlük.
5/7 anonim válasza:
figyelj ha ez a csávó ilyen mulya akkor rosszal kezdtél!hol a férfiasság ha még oda se mer hozzád menni!a másik meg lehet hogy apukának tetszel!semmi se kizárt!*
6/7 anonim válasza:
szerintem pont te lehetnel az a no a eleteben aki megnyitja kapujat a haza es a valos (batrabb, onbizalmasabb) eletbe. Szerintem mar tapasztalt sokszor olyat, hogy visszautasitottak es csak akkor akar kezdemenyezni ha biztos a sikerben. Szerintem flortolj vele tobbet es mutasd meg neki hogy tetszik neked:P SOK SIKERT:D
7/7 anonim válasza:
Én is zárkózott vagyok. Jó nem ennyire. Azért szoktam beszélgetni nagyon sokat lányokkal is. De folyton izzad a tenyerem és lefehéredek. Amúgy meg ha sikerül össze jönnötök. Akkor nem lesz vele gond... (szerintem 100%, hogy nem fog megcsalni.:D) Apukája segíteni szeretne, a fiának. És a férfiaság nem ott van, hogy oda rohannok a csajhoz. És már egyből mikor megyünk az ágyban....:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!