Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért lehet ez, nem szeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet ez, nem szeret már, vagy megunta?

Figyelt kérdés
Fél éve van párkapcsolatom. Vagyis mostmár úgy néz ki csak volt. :( Nem volt zökkenő mentes a kapcsolatunk az elejétől kezdve. Rengeteget veszekedünk, de nem tudjuk megmagyarázni,hogy min és miért, mert nagyon szeretjük egymást. 2 napja pedig azt mondta, hogy időt kér, hogy átgondolja mit akar. Nekem már rettenetesen hiányzik, gyomoridegem van, nem tudok enni, megállás nélkül sírok. Ki fogok készülni. Nem tudom meddig akarja ezt csinálni. Véleménye szerint, azért vannak a veszekedések, mert más a társasági körünk. De én ezt hülyeségnek tartom. Vagyis inkább kifogásnak. Vagy lehet benne valami? Legalább ne mondaná, hogy mennyire szeret.(amit már kezdek nem el hinni) Nem szeretném elveszíteni, de megalázkodni sem, hogy futok utána. Tudtok valamit tanácsolni? Előre is köszönöm a válaszokat.
2009. ápr. 12. 10:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sírás, sírás, sírás, közben zene. Ha ilyen súlyos a helyzet, akkor ne söpörd a problémákat a szőnyeg alá, azzal, hogy nem foglalkozol velük. Először "gyászold" meg a kapcsolatot, amilyen keményen csak tudod. Aztán majd lépjen ő, ha akar. Ha meg nem, akkor néhány napi sírás után tölts MINDEN idődet a barátnőiddel.
2009. ápr. 12. 10:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :) Azt hiszem ezt fogom tenni! Remélem menni fog!
2009. ápr. 12. 10:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Felejtsd el...Ha egy pasi időt kér, akkor nincs tisztában az érzéseivel és csak az időt húzza, a szakítást halogatja. Saját tapasztalatból mondom! Ha már fél év után ezzel jön, mi lenne évek múltán???
2009. ápr. 12. 11:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Szeritem is ,igaza van az előttem szólónak!Ne keresd,semmi képpen ne alázkodj meg,ha nem kellesz neki igy járt,ha meg keresni fog még utoljára próbáljátok meg,de nem sok jövőt jósolok egy ilyen állandóan összeveszős fél éves kapcsolatnak.Találsz majd jobbat,próbáld meg minél jobban lekötni magad,hogy addig se bánkódj rajta.Ismerem az érzést,de hidd el az idő mindent megold.Fel a fejjel!
2009. ápr. 12. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!