Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok le, ha a párotok a tudtotok nélkül bulizni megy, és még hazudozik is?
Én tuti durcáznák egy sort, ami ugye nem oldja meg a gondokat.
Úgy érzem, hasonló beállítottságú vagy, mint én, ezért azt javaslom neked, hogy mond neki azt, hogy neked egy megbízhatő, mindenben őszinte partnerre van szükséged. És ha nem mond el mindent, teljesen lerombolja a bizalmad iránta. Úgy gondolom, ez majd elgondolkodtatja és arra készteti, hogy ezentűl mindent elmondjon bátran.
nálunk is az a megállapodás, hogy oda megy haverokkal ahova csak akar, ha hajnal 2kor jut eszébe, felőlem akkor is mehet, de írjon egy sms-t és oké.
Ha megszegné és nekiállna terelni biztos lenne pár nap mosolyszünet, és kapna egy csúnya fejmosást, hogy az őszinteség egy jó kapcsolat alapja, és a hazudozást nem tűröm meg senkitől sem, főleg attól az embertől aki szeret
Ha már így alakult, akkor tuti, hogy én is besértődnék... :)
De egy szó nagyon furcsának tűnt nekem: "elengedném"... Hát igen, ezen azért nem ártana elgondolkodni. Az én barátom mentalitásából kiindulva elég rosszul érintheti a pasikat, hogy úgymond engedélyt kell kérni a barátnőjüktől bármire is. Én azt mondom, egy férfi legyen férfi, és nőként a mi feladatunk az, hogy újra és újra meghódítsuk a szívüket és elcsavarjuk a fejüket.
Az ember egyébként olyan, hogy mindig olyasmire vágyik, amit nem birtokol :) Így van ez férfiak esetében a nőkkel, és a szabad bulizással is.
Ne vedd el a férfiasságát azzal, hogy "uralkodsz" fölötte. Ha szabad lehetőség lenne előtte a bulizás, egy- két alkalom után már nem is lenne érdekes. És különben is: ha igazán szeret, akkor több nő szóba sem jöhet! Ez tuti (még pasiknál is ;) )
Én máshogy látom kicsit, mert én pedig úgy gondolom, hogy a fiúknak kell mindig újra és újra meghódítani egy lányt. :-) Lehet kicsit konzervatív vagyok de biztos vannak még rajtam kívül mások is ilyenek. :-)
A kérdezőnek pedig: én biztos nagyon megsértődtem volna és igazad van neked is, hogy nem nézted jó szemmel a dolgot, de az, hogy ezek után mi lesz azt neked kell eldöntened, ahogy te érzed. Nekem is volt egy ilyen barátom és mi egy ideig húztuk a dolgot de utána szakítottunk, ő még élni akart igazából. :-( pedig nagyon szerettem...
"Én máshogy látom kicsit, mert én pedig úgy gondolom, hogy a fiúknak kell mindig újra és újra meghódítani egy lányt. :-) Lehet kicsit konzervatív vagyok de biztos vannak még rajtam kívül mások is ilyenek. :-)
A kérdezőnek pedig: én biztos nagyon megsértődtem volna és igazad van neked is, hogy nem nézted jó szemmel a dolgot, de az, hogy ezek után mi lesz azt neked kell eldöntened, ahogy te érzed. Nekem is volt egy ilyen barátom és mi egy ideig húztuk a dolgot de utána szakítottunk, ő még élni akart igazából. :-( pedig nagyon szerettem..."
Szia!
Én is így voltam az előző barátommal (azt mondta, hogy neki szabadság kell:S). Még mindig szereted a szíved mélyén? Csak mert én igen :( És nem őt gyűlöltem meg hanem a helyzetet. Van már 2 hónapja egy új barátom aki nagyon jó fej meg rengeteget törődik velem, de még mindig nem múlt el az előző iránt táplált szeretet:( Pedig nagyon szeretném és remélem a kedvesem majd elfeledteti velem:) Ő a legesleg (L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!