Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy a barátom nálam aludhasson?
Lassan 18 vagyok és nekem sem engedik, hogy a páromnál aludjak, pedig most hétvégén lesz egy éve, hogy együtt vagyunk... :/
A türelem rózsát terem!
azannya!
lassan egy hónapja jártok már és azok a vaskalapos szüleid nem engedik??
máglyára velük!
Hát úristen..
Nekem elég idős szüleim vannak és szigorúak is. 15 évesen összejöttem egy 20 éves fiúval, akivel nagyon szerettük egymást, bemutattam apáéknak is, kb. 2 hónap múlva már nálam aludt vagy én nála. Igaz, az én szüleim is nehezen mentek bele a dologba, de tudták h megbízhatnak bennem és sokkal jobban érezték magukat, ha például szombat este volt egy közös filmezés, aztán barátom itt aludt. Sokkal jobbnak látták, mintha egy discoban vagy akárhol máshol lettünk volna..
tehát véleményem szerint nem olyan megbotránkoztató azért egy ilyen kérdés.. de mind1.
16évesen 1 hónap után rá akarod őket venni?
15vagyok, de még 10hónap után sem aludtam ott nála, és szerintem még 1 darabig nemis fogják engedni, mondjuk szerintem teljesen igazuk van de mindegy...
Nem gondolod, hogy korai még???Ez még nagyon friss kapcsolat.Ne várd el, hogy a szüleid megengedjék, hogy 1 hónap után már is összebújj a barátoddal, még ha csak aludnátok akkor is(habár nem hiszem, hogy csak aludnátok).
A szüleid okkal féltenek. Én azt tanácsolom, hogy az ott alvással várjatok még Hadd komolyodjon a kapcsolat,akkor szerintem meg fogják engedni. Mélyüljön el és tényleg csak azzal feküdj le, akit tényleg szeretsz és aki viszont is szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!