Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok, ha tudnátok, hogy nem szeret, de leszeretne fektetni?
4 hónapja fűz, de járni nem akar, csak azt. Mindegy neki, hogy hol csak legyen vmi. De nem mond semmit, hogy utánna milenne.. Bejövök neki azt mondja, de járni nem akar. Én viszont nagyon szeretem. Ti belemennétek?
15/L és a fiú is 15
Mit csinálnék? Nem feküdnék le vele. Kész. A szexből csak akkor lesz szeretkezés, ha szerelem van köztetek, és nem csak "azt" akarjátok akarjátok.
De 15 évesen nem ezen kéne gondolkodni.
én leginkább azért mondtam, hogy felejtsd el, mert fiatal vagy, és tudom, hogy ennyi évesen milyen az ember lánya.
ez a "csak szex és más semmi" esetleg, néhány embernek sikerülhet (nekem is volt ilyen korszakom, semmi komoly, csak elvoltunk), de 15 évesen, és olyannal akit szeretsz ez halálra van ítélve.
Két lábbal rúgnám ki, akkor is ha szeretem, vagyis akkor meg főleg. Ez eléggé lerombolná a bennem alkotott képet róla.
Hogy mit teszel, az természetesen a te döntésed, de én nem mennék bele. Nem vagy játékszer, amit egyszer kipróbál, és aztán eldob!
És mellesleg valószínű, hogy te is jócskán fogod károd látni benne.
nem mennek bele, felejtsd el a pasit, o sem tudja meg hogy mit akar , meg fiatalok vagytok, var rad meg az igazi es nem kell hogy egy eroszakos akaratu ember miatt te szenvedj.
ha szereted, es megtenned meg tobbet szenvednel,es meg sem erne.
amugy meg 15 evesen en meg azt sem tudtam hogy isszak vagy eszik a szexet!
varj es koncentralj arra ami fontosabb ennel.
ha nemet mondasz az a te buszkesegedet emeli,es a te ertekeidet!!!!
rengeteg idod van meg, en 19 eves koromban voltam egyutt egy sraccal, elso komoy kapcsolat szerelembol mindket felrol, es csodalatos volt.
minden jot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!