Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voguelilias kérdése:
Miért azt szeretjük igazán akinek nem kellünk?
Figyelt kérdés
Szeretem a volt barátomat de neki nem kellek. Hiába telt el egy hónap nélküle nem könnyebb!2009. ápr. 11. 19:00
1/9 anonim válasza:
"A szerelem üldözi azt, ami elillan, és elfordul attól, ami kínálja magát."
2/9 anonim válasza:
Szia! Én is nemrég 2 hete veszítettem el a barátomat és ugyanígy vok úgy érzem hogy sose fogom tudni elfelejteni mindíg rá gondolok kívánom meg minden tom nagyon rossz, és én hiszek benne hogy vmikor csak elfelejtem annak elennére hogy még azóta se enyhül bennem semmi talán annyi hogy már nem sírok. De ugyanannyira fáj...:S
Kitartást idővel csak elfelejtjük őket vhogy..:)
( bár én még bízok benne h kibékülünk de ezt sose lehet tudni)
Puszi
3/9 A kérdező kommentje:
Én is minden este kiválasztok egy csillagot és kívánok valamit. Persze abban reménykedek és annak örülnék ha kibékülnénk de ennek az esélye nagyon csekély. Elfelejteni nagyon nehéz pláne ha nem is szeretnénk valakit elfelejteni, hiszen szeretjük! Azt sem értem, hogy miért kell azt elveszíteni akit imádok!
2009. ápr. 11. 19:09
4/9 anonim válasza:
3 hónap telt el és még mindig róla álmodok...A szerelem már csak ilyen...Ha hagyod, hogy más költözzön a szívedbe, akkor van esélyed elfelejteni...Különben mindig csak róla álmodozol...
5/9 anonim válasza:
Nah akkor 8 hónap telt el és még mindig rá gondolok! :D De legalább nyugodt vagyok, és csak úgy egyszerűen rá gondolok, semmi szomorúság vagy ilyesmi. De szeretem. Szóval...
6/9 anonim válasza:
Ugyanaz a helyzet nalam is..
Mi a megoldas?
csak az ido...sok ido...
kitartas lanyok!
7/9 anonim válasza:
Szerintem rengeten vagyunk így... hogy aki nekünk kell, annak nem kellünk... de nézd meg azt is, hogy kiknek kellesz te, akik meg neked nem kellenek.
8/9 anonim válasza:
ez egy nagyon jó kérdés!ezt már én is sokszor fel tettem magamnak!talán izgalmasabb!de ők is csak addig kellenek míg meg nem kaptuk valamilyen módon utána már már olyan érdekes és keressük a következő kihívást!*
9/9 A kérdező kommentje:
Jó persze keresed a következő kihívást. De ha szerelmes vagy olyanba akivel együtt voltál mint én pl 14 hónapot és akkor a szabadságért ott hagy te meg imádod pedig tudod, hogy neki nem kellesz. Ő már nem szeret. De mindig reménykedem abban, hogy hátha megjön az esze és kibékülünk és megint boldogok leszünk együtt. És így elfelejteni is ezerszer nehezebb.
2009. ápr. 12. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!