Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól nem számít túl korainak megkérni egy lány kezét?
A barátnőmmel 2 és fél éve együtt vagyunk, 1 éve együtt is élünk és minden szuper közöttünk. Soha az életben nem veszekedtünk még, tökéletesen megértjük egymást, nagyon nyugodt és harmónikus a kapcsolatunk. A párom egyszerre a szerelmem és a legjobb barátom is, bármit meg tudunk beszélni. A családjainkkal sincs gond, és remekül kijövök a szüleivel és őt is hihetetlenül szereti az én családom.
Egyre többször gondolok arra, hogy szeretném elvenni, de nem tudom, nem korai-e ez még. Én 26 éves vagyok, a kedvesem 22.
Nagyon szeretem őt, még 2,5 év után is, és úgy érzem, mellette le tudnám élni az életemet. Sokszor gondolkodom már közös gyereken, családon, saját házon is, meg ilyesmiken.
Mit gondoltok? Túl korai lenne még, ha megkérném a kezét? Vagy 2,5 év már elég idő hozzá, hogy komolyabb szintre emeljük a kapcsolatunkat?
Attól félek a legjobban, hogy ő még csak 22 éves, és én vagyok az első komoly kapcsolata... lehet, hogy ez még így "hirtelen" lenne a számára. Nagyon fiatal még, és nem tudom, hogy mit szólna, ha arra kérném, kötelezze el magát mellettem.
Szerintetek meg merjem kérni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!