Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom időnként durva velem, változhat ez?
Friss kapcsolat, 3 hónapos. Én úgy mondanám, éppen túl vagyunk a randizósan ismerkedős szakaszon, amiben még nincsenek súrlódási felületek. Most már többet vagyunk egymásnál, és több a konfliktus is. Sok minden zavar, és nem tudom, ennyi mindenen lehet-e változtatni. Kezdtem nagyon megszeretni, de amiket mostanában megismertem belőle, inkább elijesztenek.
Sokszor semmiségen felkapja a vizet (pl. én nyerek egy kártyajátékban, nem ő), és erre reflexből odamondja nekem, hogy "ne idegesítsél b*szdmeg". Vagy ha meg kellene beszélnünk egy konfliktust, vagy valamit, ami neki nem tetszik a viselkedésemben, rögtön úgy kezdi, hogy "b*szdki, de te"...
Nekem nem szokásom így beszélni, és alapból az a véleményem, hogy egy férfi ne b*szdmeg-ezzen egy nővel, semmiségeken meg pláne ne.
Ha fáradtan jön haza a munkából, akkor hozzá szólni alig lehet, rossz kedvű, és mindenbe bele köt.
Apróságok ezek? Összeszokunk majd?
Köszönöm a válaszokat. Egyébként nem 3 randi után jöttünk össze. Erről azt gondolom, hogy sajnos a másik valódi énje igazán már csak a kapcsolatban mutatkozik meg, akárhány randi előzi is meg, hogy valaki párja légy.
A randik általában pár órás programok, zömében nem a másik otthonában, nem a családja körében. Lehet randizni 12-szer is az együtt járás előtt, de az, hogy a másik igazából mit enged meg magának veled szemben, az nem a randikon fog megmutatkozni.
és ha egyszer megfog verni mert olyan passzba lesz?
nem félsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!