Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 évesen már kéne lenni pasimnak?
Hát akkor te magad adtad meg a választ...azért nincs mert nem rakod ki mindened és nem viselkedsz úgy...:D most kell mérlegelni!
Kell pasi?Akkor tedd meg ezeket.
Nem kell? Akkor maradj ugyan ilyen mint most
Van e más lehetőség? Csak a mesékben!:)
Remélem tudtam segíteni!:D
22:26 kitalálom 33éves vagy,és kislányokra vered a faszod a gépelőtt!:D
Egy tipp: Itt bárki bármit mondd,h írj neki meg megtaláltad,el ne hidd,ide az emberek röhögni és beteges vágyaikat kiélni járnak.Szóval normális embert itt úgyse találsz :D
22:32
18éves vagyok. De tényleg jókat lehet röhögni néhány kérdésen, a válaszokon még végképp szakadni szoktam. Ha rossz a kedved csak gyere fel "gyk"-ra és egyből jobb lesz!
22éves Szűz lány vagyok. Volt már kapcsolatom, és folyamatosan ostromolnak is.
Mégsem érzem gáznak, hogy egyszerűen NEM engedek közel ANNYIRA senkit, csak mert valaki már 12-13-14 évesen 6+pasi nője volt :D
Én magamnak élek, nem a környezetemnek basszus. Mi ez, hogy "barátnőimnek már volt meg van" És? Sok buta liba... XD
"14 évesen már szopnod kéne-.- "
Mit 14, már 13!
A kérdésre: nem nem kéne, de még 16 évesen sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!