Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan fiúk segítségét kérem, akik bepróbálkoznak egy lánynál, akinek párkapcsolata van! Akad ilyen?
Mindíg gondot okoz,ha új osztályba/közösségbe kerülök.
Kérlek ne vegyétek nagyképűségnek részemről,úgy írom le a dolgokat ahogy van,mert tanácstalan vagyok.Itt fölösleges lenne fényezni magam.
Tehát 4éve vagyok a barátommal.3 éve új iskolába iratkoztam be.Akkor kezdtem "kibontakozni"többet adtam az öltözködésre,megtaláltam a stílusom.
Ez mind szép és jó,de az osztálytársk 2 éven keresztül nyomultak(elég durván,fogdostak,pedig nem vagyok egy kis lotyó aki vigyorogva tűri.egyébként huszonéves fiúkról van szó)ha kimentem a táblához beszólogattak elég perverz dolgokat.Angolon pl. az egyik fiú fogdosta magát mikor mellettem ült.
Elém jött a barátom,már nagyon kiakadtam és nem vagyok olyan nő aki mások segítségét kéri,de kiömlött belőlem a sok sz*r és elmondtam neki.Ő beszélt a fiúkkal,akik tök megértőek voltak és mondták,hogy igaza van,többet nem fordul elő.
Valóban csillapodtak a kedélyek,de innentől én lettem a kis árulkodós fruska még az osztályfőnök is megkérdezte mért"uszítottam"a barátom rájuk.Megkérdeztem mit szólna ha a feleségével csinálnák,azt mondta az teljesen más.Vicces.
Most új osztályba megyek és nem szeretném ,hogy megint ez legyen.Hogy kezelhetném?Mit mondjak?Mindíg elmondom,hogy barátok lehetünk,de tartós kapcsolatom van és szeretem a barátom.Nem öltözködök kihívóan suliba.
Fiúk titeket mivel lehet leállítani?
Bocsánat a regényért és köszönöm,hogy elolvastad!
Az igaz,hogy nőiesen öltözködöm,de ez nem azt jelenti,hogy kirakom a mellem vagy mást.Pl. rövidnadrágot sem vettem fel épp ezek miatt az iskolába.
Kezdetben kedes vagyok mindenkivel,de egyáltalán nem kelletem magam,nem riszálom a fenekem nem teszek semmit még csak nem is vagyok az aki folyton középpontba akar lenni..sőt bár soha ne lennék ott.
Az iskolával nincs semmi baj,olyan mint a többi.
Már komolyan azon gondolkodok,hogy levágatom a hajam és szabadídőbe megyek iskolába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!