Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti mit tennétek ha kiderülne hogy a tökéletesnek hitt és eddig legjobb és legboldogabb öt évetek és az ez alatti kapcsolatotok egy durva átverésre alapszik?

Figyelt kérdés

A helyzet az hogy a hétvégén a menyasszonyom az eljegyzésünk napján bevallotta hirtelen felindulásból, és félelemből hogy nehogy mástól tudjam meg, hogy a csak neki szexre jó exével az elő hónapunk híján szinte végig kavart. Hogy miért arra csak ma nyögte ki a választ hogy nekem túl kicsi van a párjának meg a számára tökéletes. Bár ő viszont most is ragaszkodik hozzám. Mi a f@sz csináljak most?

Amúgy ma itthon aludtam szüleimnél, és öt év óta először nem a kedvesemmel.

25+/F

2011. aug. 9. 05:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom. nem ismerem a barátnődet meg az egész szituációt sem, de lehet, hogy keresnék valakit akivel testileg lelkileg összhangban vagytok.

Ez a kicsi ez még mindig beszarás. Azért van a kicsi szája, hogy beszéljen róla. Van egy rakat technika. A G pontot egy ujjal el leet érni és az nem 15cm.

2011. aug. 9. 08:47
 12/18 anonim ***** válasza:

ajajajj

jól kifogtad azt a nőt.grt...:S:D:D

2011. aug. 9. 09:34
 13/18 anonim ***** válasza:
nagyon sajnalom, ami történt.. sztem menyasszony ide vagy oda, inkabb hagyd ott, mert a tüske mindig benned lesz. :S
2011. aug. 9. 09:46
 14/18 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de belém egy kicsivel több büszkeség szorult ennél. Keresnék mást és kész.
2011. aug. 9. 09:50
 15/18 A kérdező kommentje:

De most minek keressek rosszabbat, hisz ha én tökéletes lennék neki ebben az apróságban is, akkor ő lenne nekem a tökéletes, keresek olyant aki csak hazudik és nem veszi figyelembe a saját igényeit?

A f@szoba erre a srácra amúgy sem vagyok féltékeny. Lúzer p*cs. Az zavar hogy így elb@szott engem az élet. Ezt nehéz feldolgozni. És azt hogy hiba is szólt volna akkor sem lettem volna én az aki a nőknek kell...

2011. aug. 9. 10:23
 16/18 anonim ***** válasza:
nem b.szott el az élet, csak meg kell talalnod a megfelelő csajt!!!
2011. aug. 9. 10:24
 17/18 anonim ***** válasza:
Péniszt azt nem igazán lehet eddzeni,hogy nagyobb legyen, mint a többi izmot amit igen, de műtéttel kintebb tudják rántani, mert a faroknak van egy nem látható belső töve is, amivel jópár centit tudnak nyerni. De ha alacsonyabb nőt keresel, azoknak a punciuk sem olyan falánk, nekik jó a kis pö-cs is. Amúgy meg szex kéne hogy legyen az elsődleges, aztán az érzelmek kiegészítőnek. Ha nem volna jó a szex, akkor nem biztos ,hogy menne tovább. Ha meg mégis megtaratnám a nőt, akkor meg mellette én is felhajtanék jópá más pi-csát, és akkor mindenki kur mindenkivel, a pár eg közben együtt is van meg nem is alapon kétkulacsos politikát folytatnék. Nem volna egy rossz felállás :))
2012. aug. 24. 14:50
 18/18 anonim válasza:

Na mi lett a sztori vége?

(adnám ha látnád ezt így 8 évvel később

2019. márc. 24. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!