Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kedves válaszoló! Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves válaszoló! Szerintetek az miért lehet hogy nehezen meggy az ismerkedés?

Figyelt kérdés
pedig nem,vagyok ronda, addok magamra, gazdag vagyok, nem vagyok beképzelt, vicces társasági ember vagyok, de mégis kevés önbizalam van, sokszor ugy érzem nem kellek senkinek, ez ellen mit tehetnék? 19/F
2011. aug. 8. 22:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nem kell cigizni és inni, diszkózni se feltétlen - de ide-oda társaságba menni kell! Változz meg. Hidd el, ha nem teszed, azt megbánod. Légy nyitott!!
2011. aug. 8. 22:55
 12/16 A kérdező kommentje:
hát igen csak nehezen szabadulok fel
2011. aug. 8. 22:56
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem számodra a fokozatosság lehet a kulcsszó! Nekem is hasonló problémám van/volt, de kezdem leküzdeni, bár talán nem voltam ennyire zárkózott.

Több módon is szert tehetsz barátokra. Próbáld ki például, hogy egy számodra szimpi hobbit kipróbálsz. A barátságok sokszor a közös érdeklődéssel kezdődnek. Válaszd ki azt a hobbit, ami a legtermészetesebb Neked, amiben jó vagy és hidd el, hogy hipp-hopp találsz barátokat. :) Ha most kezded a sulit, akkor még jobb, adott a szituáció. Természetesen ki kell mozdulnod!!!!! Máris!!!

Nem kell, hogy 500 barátod legyen, elég, ha 3-4 igaz barátot találsz, ők segíteni fognak mindenben. Ne add fel a próbálkozást, sikerülni fog!

21/L

2011. aug. 8. 23:13
 14/16 A kérdező kommentje:
Mi az ami igazán érdekel engem?hogy hogy szerezzek pénzt állandoan csak üzletelgetésen jár az esszem xDDDnem azt mondom nincsenek ismeröseim mert haver az van de olyan kénne aki igaz barát és nem tudom hogy lehet szert tenni hol lehet igaz barátot keresni?xD
2011. aug. 8. 23:24
 15/16 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok:

ahhoz idő kell és odafigyelés, törődés és meglesz! :)

2011. aug. 8. 23:28
 16/16 anonim ***** válasza:

Barátság ritka, csak felszínes, vagy érdek barátságok születnek, főleg, ha gazdag vagy.

Kevés önbizalom a hiba forrása, tudom, nekem is az van, no meg az is közre játszhat, hogy a 4 fal közt csak WoW-ozok, de meguntam mikor lvl 20 voltam. Na jó, az utóbbi nem igaz, inkább a kevés önbizalom a mérvadó.

Szintén 19/F.

2011. aug. 9. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!