Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » SOS pasik! Osszejonnetek-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS pasik! Osszejonnetek-e egy lannyal aki tolletek 600 km-re van, a volt pasija a legjobb barataid koze tartozik es nem utolso sorban a testvere is a legjobb barat statuszba tartozik?

Figyelt kérdés
Megkockaztatnatok vagy menekulnetek inkabb?
2011. aug. 8. 22:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem sok esélyt adok rá,hogy hosszú kapcsolat lesz belőle,mert 600 km az rengeteg.
2011. aug. 8. 22:41
 12/16 anonim ***** válasza:

"Nem hallottatok meg tavkapcsolatrol?"

És te hallottál már telefonos szexről? Mindkettő valami olyasmit akar normálisként beadni az embereknek, ami nem az. Egy kapcsolat alap feltétele, hogy személyesen találkozzunk elég gyakran. Ha a monitoron és a telefonon keresztül vagytok érintkezésben, már ne is haragudj, de az nem kapcsolat.

Az persze más kérdés, ha már egy ideje együtt vannak, de az egyik félnek egy időre külföldre kell mennie, de hogy eleve így jöjjek össze valakivel, az teljesen kizárt. Rengetegen vannak, akik közelebb laknak.

Gondolom ez egyértelmű válasz a kérdésedre.

2011. aug. 8. 23:55
 13/16 anonim ***** válasza:

Bár lány vagyok, a távolsághoz szeretnék hozzászólni... Nekem az eddigi egyetlen értelmes kapcsolatom a múltban távkapcsolat volt, és a jelenlegi is az. Csak nálunk "kicsit" nagyobb a távolság... Úgyhogy ez a része szerintem nem gond, ha tényleg szeretitek egymást.

Az viszont, hogy legjobb barát exe és másiknak a húga - ez már húzósabb. Nem értem, miért mindenki a távolságon akadt fenn.

22L

2011. aug. 9. 00:28
 14/16 anonim ***** válasza:
00:28: Olyan csak a csajok közt van, hogy az exek barátok közt tabunak számítanak. Mi nem csinálunk ebből gondot.
2011. aug. 9. 23:13
 15/16 anonim ***** válasza:
00.28-as: mekkora a távolság köztetek?:)
2011. aug. 9. 23:20
 16/16 anonim ***** válasza:

23:13-nak: érdekes, nekem egy csomó pasiismerősöm is így gondolkozik... Az más, hogy te esetleg nem csinálsz belőle gondot, viszont a kérdező valószínűleg nem írta volna ki, ha őt sem érdekelné.

00:28-nak: 1700 km. Mindkét kapcsolatomban.

2011. aug. 10. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!