Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után vesztetek össze először a párotokkal?
az első komoly veszekedésünk 8 hónap után volt. ez volt a témája, hogy én megvádoltam a párom legjobb barátját, hogy rá akar mászni az egyik barátnőmre (a srácnak volt barátnője amúgyis, és az én barátnőm meg már sokat csalódott, nem akartam, hogy még valaki kihasználja), és ezen a barátom berágott, hogy jaj, a haverja nem olyan...
ezen csúnyán összevesztünk. hogy én hogy merem megvádolni. egy-két napig fasírt volt. előtte egyáltalán nem veszekedtünk.
ja, és mellesleg igazam lett, 2 hónap múlva tényleg kikezdett a barátnőmmel, és átvágtaXD
3 hét után, egy kis apróságon, másnap már minden rendben volt.
komoly veszekedés? hát fél éve vagyunk együtt, de nálunk ha valamin összekapunk, akkor másnap már el is van felejtve. ha én mondtam valami csúnyát, akkor még a barátom másnap felhozza párszor (max 3x), de utána minden rendben. nem tudunk sokáig haragudni egymásra. még ha akarunk sem megy.
Nálunk még soha nem volt igazán nagy veszekedés, ami napokig tartott volna, összevesztünk, aztán ha nem volt lehetőségünk megbeszélni aznap, másnap megbeszéltük és minden oké lett. 2 éve leszünk együtt. Veszekedések mindenhol vannak, hisz vannak rossz, és rosszabb napok, ilyenkor sajnos mindig arra zúdítjuk a bánatunkat aki a legközelebb áll hozzánk.
Nyugi meg fog békélni, csak el kell magyaráznod neki, hogy mondja el mire gondol, mert néma gyereknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!