Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valaki hasonlo helyzetben? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki hasonlo helyzetben? A jelenlegit az ex-ert?

Figyelt kérdés
2 es fel eve vagyok eggyutt a parommal,sok veszekedes,megis szeretjuk egymast.Megjelent az ex is a kepbe,s nagyon ,,birjuk,, egymast.Hagynatok a jelenlegit az ex-ert?
2011. aug. 8. 15:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

szia!

Én nekem annyira belemászott az ex a gondolataimba(nem is találkoztam vele és nagyon rég láttam ráadásul)hogy szakítottam a volt barátommal miatta.Persze nem volt megcsalás,titkos találkozó,hisz évek óta nem láttam.De felőröltek a gondolataim és kiszerettem az akkori páromból.Persze azóta se jöttünk össze az exszemmel,de legalább tudom,hogy jobb,hogy nem vagyok már párkapcsolatban!

2011. aug. 8. 16:27
 12/16 anonim ***** válasza:

16:18

Rendben te tökéletes vagy és életed párjával vagy ezekszerint és sosem hibáztál! De ez az oldal azért van, hogy kérdezzünk. Nézd csak meg az old mottóját! Miért nem azokra gerjedsz akik olyanokat irnak hogy levágta a csiklóját borotválás közben és mennyit adna a bentes érte :D. Tegnap volt egy ilyen ...

És végül: hülye kérdés nincs! Hülye válasz igen

2011. aug. 8. 16:28
 13/16 anonim ***** válasza:

Csakhogy itt szó sincs törvényről, az életének ezen részét úgy alakítja az ember ahogy akarja, ahogy tudja!

Mondom ez úgy, hogy engem is használt ki pasi, vagy pl. már meg is pofoztak.....

2011. aug. 8. 16:29
 14/16 anonim ***** válasza:
47%

16:28 nem.Nem vagyok tökéletes.Viszont mindig tisztában voltam az érzéseimmel és soha senkinek nem mondtam,hogy szeretem miközben másra gondoltam.Tudod ezek a dolgok teszik emberré az embert.Persze ki lehet akadni azon,ha valaki csúnyán beszél és az megtorlandó.Ahelyett,hogy a mondanivalót meglátnánk benne.Lehet élni úgy is,hogy mindig csak az exekhez térünk vissza,de van e értelme?

Sokan nem zárják le szándékosan vagy önmaguknak is hazudva a régebbi kapcsolataikat.Az exekkel való kapcsolattartás manapság már természetes dolog,hiszen azzal mentegetik magukat,hogy miért ne maradhatnának barátok.A következő a helyzet:

Az ilyen "barátok maradunk" sztorikból általában az sül ki hogy a lány/fiú nyitvahagyta annak a lehetőségét,hogy ha esetleg az új kapcsolat nem úgy alakul ahogy szeretné,még mindég visszamehet esetleg csak laza sexre,hogy ne veszítse el az önbizalmát vagy más okokból.Nézzük csak meg,hogy a lányok többségének például az iwiw-en a fiú ismerőseik 80%-ka az exeik illetve az éppen aktuális udvarlópartnerek.Fiúknál szintén megfigyelhetjük ezt...Tehát ez a flippergolyó szerű kapcsolatépítés is rombolja a normákat amikre szükség van egy normális párkapcsolathoz.Gondolok itt arra,hogy ne legyen mindég téma az,hogy a lány/fiú épp miért találkozott az exével vagy miért foglalkozik vele egyáltalán.Miért jár vele bulizni stb..Arra a kérdésre,hogy miért van szükség olyan barátra akivel eleve megromlott egy kapcsolat sajnos én sem tudom a választ:)Illetve az Exit a válasz a kijárat a nemjól sikerült friss kapcsolatból...A vészkijárat :P

Szóval ha tetszik ha nem ez nem normális és aki így él annak kívánok a seggébe egy 50centis erőspaprikával bekent üvegszilánkos LÓF@SZT!

2011. aug. 8. 16:35
 15/16 Zuperapuka ***** válasza:

Utolsó!

Max respect!

2011. aug. 8. 16:44
 16/16 anonim válasza:
ne exelj inkább foglalkozz a jelenlegive! nem jó a felmelegített káposzta :D de komolyan.
2011. aug. 8. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!